Loading...

Social bæredygtighed

Hos JCN Bolig er vi meget beviste om, at vi er et team og alle medarbejdere spiller en vigtig rolle, når byggeprojekterne skal lykkes. Vi tager et stort ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser.

Vi har konstant praktikanter fra ingeniør- og konstruktørstudiet og vi giver alle studerende adgang til vores byggeprojekter og pladser. På skolerne giver vi sparring og inspiration ved valg af bachelorprojekter og vi giver en pris til det bachelorprojekt, der lever bedst op til vores værdier omkring samarbejde, ordentlighed og faglighed.

I vores egenproduktion har vi også et større antal håndværkerlærlinge inden for fagene tømrer og beton. Vi har pr. 1. januar 2022 udlært 212 lærlinge. 

Hos JCN Bolig forsøger vi altid at involvere og indrage lokale beboer når vi starter et nyt byggeprojekt op. Det kan være informationsmøder og fællesarrangementer. Vi vil også gerne have ambassadører hos de lokale, eksempelvis havde vi ved et større renoveringsprojekt ansat en lokal genhusningskonsulent, der skulle styre overgange til midlertidig bolig, mens renoveringsarbejdet stod på. Samtidig fandt vi og ansatte pladsfolk til adhoc opgaver og vi hyrede lokale til at holde opsyn, holde vagt uden for arbejdstid mm. Det skabte et inddragende miljø hos de lokale med gode relationer og vi fik en god indgangsvinkel til de unge mennesker, der boede i området. Det udviklede sig til at vi fik lærlinge blandt de unge som så kunne få en håndværksmæssig uddannelse.


Kontakt os

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri. Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Benny Maagaard

‪Direktør Teknik og Design (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 35

mailE-mail

Benny Maagaard

keyboard_arrow_up