Loading...

Søndervig Feriepark

35 boliger opført i varierende størrelser og udgaver i 1. og 2. plan

Projektet hvor JCN Bolig skulle stå sin prøve på opførelsen af feriehusprojekter. JCN Bolig var billigst og havde den bedste kvalitet i tilbuddet, hvor Danmarks 13 største aktører på det pågældende marked bød på projektet. Prøven blev bestået!

Efterfølgende har JCN Bolig opført 35 boliger i varierende størrelser og udgaver. I både 1 og 2 plan. Alle huse opført i lette konstruktioner, men i varierende byggeprincipper for at skyde sig ind på den optimale opførelsesmetode. Og ikke mindst i forhold til de hårde vejrmæssige forhold, som præger vestkysten. 

Projektet indebærer den form for dialog, vi gerne vil have med bygherre. Hvor der bliver sat fokus på bygherres ønsker og krav ift. hvad der er muligt inden for de rammer. Så vi fra start til slut rammer det ønskede. Samarbejdet har varet i nu over 4 år pga. manglende tilladelser til den resterende del af ferieparken. I den periode er samarbejdspartnere skiftet ud, og ny medejere kommet til. I perioden er JCN Boligs rolle blevet stadig større – primært pga. at JCN Bolig kan noget, som mange andre ikke kan!! Vi er specialister i boliger, og giver en værdifuld sparring. Og vi løber ikke af pinden blot fordi projektet ikke helt forløber som planlagt.


Energivenligt byggeri

Kystnær beliggenhed

Boliger til forskellige familietyper

Fakta om projektet

Adresse: Lodbergvej 73-77, Søndervig, 6950 Ringkøbing
Udført: 2016-
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Norddan
Antal boliger:  35 opført - afventer tilladelse til øvrige
Antal kvm: 60 + 80 + 100 + 120 kvm huse
Entreprisesum: Kr. 200 mio.
Arkitekt: Bay Arch
Ingeniør: Midtconsult
Adresse: Gl. Egå, 8250 Egå
Udført: 2014-2015
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Boligforeningen af 10. marts
Antal boliger: 63
Antal kvm: 6.277
Entreprisesum: Kr. 73 mio.
Arkitekt: P + P Arkitekter
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

77 år i byggebranchen

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Kontakt os

Lars Adamsen

Salgs- og Udviklingsdirektør (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up