Loading...

171 boliger opføres for AKF

1. december 2022

JCN Bolig skal opføre 171 boliger til et større trecifret millionbeløb for AKF

Grønnebro i Hvidovere Grønnebro i Hvidovere

JCN Bolig skal opføre 171 boliger til et større trecifret millionbeløb for AKF

Byggeri på 15.870 kvm skal være klar til indflytning i 2025, projekteringen hos JCN Bolig er allerede startet. Grønnebro er den størst enkelt-stående ordre i JCN Bolig’s historie.

 

Efter lang tids forarbejde bærer det nu frugt for AKF Holding, der efter endt lokalplanproces har tegnet totalentreprisekontrakten med JCN Bolig på 171 boliger på hjørnet af Hvidovrevej og Kløverprisvej i Hvidovre.

 

Byggeriet udføres som et fire etagebebyggelser med otte rækkehuse og et højhus. Lejlighederne i etagebebyggelserne vil være på 66-116 kvm, mens rækkehusene har en størrelse på 118-126 kvm.

“Det er et spændende byggeri med en flot løsning – og med en bygherre, der er kendt for at lægge vægt på ordentlighed og kvalitet. Derfor er vi særdeles glade for at skulle løse denne opgave,” udtaler Flemming Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig.

AKF ønsker at tilføre boligerne værdi og derfor er der stort fokus på både sociale, miljømæssige og økonomisk bæredygtige løsninger, der gør, at de kan certificeres til DGNB Guld.

”Projektet har været længe undervejs, og vi har haft et konstruktivt og godt samarbejde med Hvidovre Kommune hele vejen. Ingen tvivl om, at Grønnebro har fundet sin helt rette udformning og tilpasser sig sine omgivelser på optimal vis. Dette kan kun blive et attraktivt boligområde og tilføre lokalområdet mere værdi,” udtaler Ino Dimsits, adm. direktør i AKF.

De første boliger i Grønnebro skal stå klar i begyndelsen af 2025, og beboerne vil få indkøbsmuligheder inden for 100 meter. Skole, daginstitutioner og grønne områder omkring Damhussøen og Rebæk Søpark ligger inden for en kilometer.

Projektets øvrige rådgivere tæller bl.a. Viborg Ingeniørerne, landskabsarkitekterne Bogl og projektet er tegnet af Mangor & Nagel.

Tilbage

keyboard_arrow_up