Loading...

Lars Krarup, borgmester i Herning fortæller ...

Interview med Lars Krarup

27.10.2020 Investorer og udviklere af boligprojekter har al mulig grund til at interessere sig for Herning i fremtiden i stedet for kun at kigge på Århus og Købe Læs mere…

QJ Peterson på byggepladsen

Stjernedrys på byggepladsen

09.10.2020 JCN Bolig havde tirsdag besøg på byggepladsen i Åbyen,  Aarhus af QJ Peterson fra Bakken Bears. I Åbyen er firmaet i gang med 25.000 kvm. blandet boli Læs mere…

Herning by udvikler sig i et rivende tempo

Rejsegilde på Møllehøj i Herning

22.09.2020 På en dag hvor vejrguderne viste sig fra deres bedste side, havde JCN Bolig og BBB Ejendomme v/Bjarne Jørgensen, rejsegilde på vores byggeprojekt Møll Læs mere…

Michael Brixhuus, direktør SVANEN Development

SVANEN Development Interview, omkring samarbejde

26.08.2020 Halvejs igennem byggeprocessen på ”Frekvensen” har vi taget en snak med Michael Brixhuus (direktør hos SVANEN Development) om samarbejdet og hvad han Læs mere…

Fuld fart på byggeriet af feriehusene i Søndervig for Lalandia Feriecenter

29. juli 2020

JCN Bolig er i fuld gang med at opføre hovedparten af de 260 feriehuse i Søndervig som udgør hovedparten af de nye ferieboliger der bliver tilknyttet det nye Lalandia Feriecenter. Projektet for Lalandia er en historisk stor ordre for JCN Bolig, og er med til at bevise hvorfor Lalandia har valgt en ekspert i boligbyggeri til det nye Feriecenter. 

Se filmen fra Søndervig - brug linket nederst på siden... Se filmen fra Søndervig - brug linket nederst på siden...

Efter et udfordrende forår med coronakrise, dårligt vejr og andre udfordringer, kan vi med stolthed berette at JCN Bolig byggeri-maskinen kører som smurt og er i fulde omdrejninger på det nye store byggefelt i Søndervig, som er meget synligt for alle der besøger sommer Danmark i disse dage, ved Vesterhavet.

Vi har fuld fokus på kvalitet og effektivisering hvor tidsplanerne er dem, der styre byggeprocessen og de viser os, at vi har gjort vores forarbejde rigtigt. Når en byggeplads er så stor som den i Søndervig, er planlægningen det der gør, at vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere kan eksekverer opgaven.

Vi kommer jo ind i et naturskønt område og skal bl.a. fjerne 9 huller af en rigtig fin golfbane for at gøre plads til flere af de nye ferieboliger. Der skal køres en masse sand på, helt op til 1,5 meter for at få udjævnet niveauet og byggemodnet arealerne. Lige nu ser det ret vildt ud, med kæmpe maskiner og lastbiler med grus og sand, der valgfarter til fra nær og fjern.

Byggeprocessen er også “en maskine”, der skal køre uden slinger i valsen, for at vi kan leverer til aftalt pris og tid. De 4-, 6- og 8 personers ferieboliger vi bygger, skal fremstå ens og snorlige i forhold til kvalitet og finish, hvilket er noget JCN Bolig kan.

Det er en spændende proces hvor vi bygger et område af gangen og allerede til september bliver de første 10 boliger afleveret i den sydlige del ud mod Houvig Klitvej der går fra Søndervig og nord på. Herefter flytter vi hele byggeprocessen ud i den nordlige ende og bygger ned gennem hele område mod syd. Ca. 3 måneder herefter har vi den næste aflevering af ca. 15 boliger i det nordlige område og fortsætter herfra sydpå gennem byggefeltet med flere afleveringer. Efter 1,5 år slutter vi af ved det nye Lalandia Badeland ved krydset i Søndervig hvor vejene mødes fra Ringkøbing, Hvidesande og centrum i Søndervig.

Når JCN Bolig bygger, så bygger vi effektivt. Efter byggemodning af området kører vi på med fundamenterne. De er 14 dage foran elementmontagen, som er lige foran tømrerne som kommer i hold lige efter, og så kører det slag i slag derfra. Når råhuset, som bliver sat på 1-2 dage med alle vægge og lukkes, laves der herefter dampspær og badeværelser. Derefter kommer det indvendige arbejde med fliser, gulve, køkkener, lofter mv. Vi slutter så af med lister, fodlister og al finsiharbejde samt det udvendige anlægsarbejde. 

Det er en meget effektiv form for byggeri, hvor man ligesom flytter skakbrikkerne et træk af gangen og udfordre hinanden i en meget effektiv tidsplan, med vores velkendte høje kvalitetsniveau i sigte. Vi kan i en velsmurt byggeproces som denne færdiggøre 1-2 huse om dagen. 

Se filmen fra Søndervig her: LINK

JCN Bolig - vi er specialister i boligbyggeri.

Tilbage

keyboard_arrow_up