Loading...

Visualisering af Vestereng

Gentagelsesbyggeri med vores professionelle bygherre DOMIS

24.01.2022 Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid. Vi holder det vi lover og via det gode samarbejde, hj Læs mere…

Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen

Projektudviklingsprisen 2021

22.11.2021 JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards og Projektudviklingsprisen 2021 Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele b Læs mere…

JCN Bolig deltog da vi var på studietur til København samtidig

Fra præsentation til byggetilladelse i ekspresfart

14.09.2021 Exceptionelle omstændigheder for effektiv samarbejde med både kommunen i Herlev, bygherre Thomas Bloch fra Alternative Equity Partners og JCN Bolig ha Læs mere…

Illustration af LIlle Nyhavn

JCN Bolig er igang med at opføre Lille Nyhavn i Skanderborg

07.07.2021 Projektet består af 72 boliger i størrelsen 70 til 220 m2. I stuetagen er det planlagt 2.148 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter. Under selve Læs mere…

JCN Bolig er endnu engang totalentreprenør bag et feriehusprojekt

19. maj 2021

Vi holder ikke ferie - vi bygger til dem, der holder fri

Visualisering af et af de nye feriehuse Visualisering af et af de nye feriehuse

På kun 2 måneder har JCN Bolig afgivet tilbud samt projekteret det nye feriehusprojekt for Landal Greenparks i samarbejde med arkitekt Bay Arch. Kontrakten er nu underskrevet på 75 nye huse, der skal sælges til slutbrugerne. Vi glæder os til at komme igang med byggeriet. 

Landal Greenparks ønskede en hurtig og komprimeret proces frem til kontrakt, da der er et stort behov og efterspørgsel på fritidshuse i Danmark. På rekordtid er vi i fællesskab kommet i mål og Landal Greenparks springer i Pinsen direkte til salgsprocessen. Salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen fra JCN Bolig udtaler, at hele forløbet er sket i et formidabelt samarbejde med bygherre, hvor JCN Bolig igen får lov til at bevise evnen til at opføre feriehuse i stor skala i vores velkendte specialiserede stil inden for boligbyggeri. En specialisering, der har gjort JCN Bolig til markedsleder indenfor området feriehuse. 

Som det er de fleste bekendt, står JCN Bolig aktuelt bag størstedelen af det nye feriehusprojekt i Søndervig ved vesterhavet, hvor vi opfører 280 nye feriehuse.

På rekordtid har Landal Greenparks nu et projekt klargjort til salgsprocessen. Bygherren Landal Greenparks har specifikt kigget efter kvalitet og rummelighed i forhold til økonomien i projektet. JCN Bolig har en effektiv og specialiseret byggeproces, der gør, at vi kan effektivisere projektet i alle lag og dermed har JCN Bolig været det naturlige valg som totalentreprenør til opgaven. I samarbejde med arkitkekten har JCN Bolig fået mest muligt ud af de kommende boligers kvadratmetre. En egenskab til optimering JCN Bolig har oparbejdet i takt med specialiseringen indenfor boligbyggeri. Man kan ligefrem tillade sig at spørge, hvis ikke man lykkes med gode feriehuse på dette projekt, hvor skulle det så lykkes… Landal Greenparks er en af Europas markedsledere indenfor udlejning af feriehuse, Bay Arch har Danmarks førende referencer på feriehuse og JCN Bolig er den totalentreprenør i Danmark, som de seneste år har opført flest feriehuse. CV’et er med andre ord i orden !

Adm. direktør hos JCN Bolig Flemming V.T. Rasmussen tilføjer i den forbindelse: ”Det er glædeligt med denne ekstra ordre på et feriehusprojekt. 10 års hårdt arbejde og en række løbende tiltag har gjort os til en af markedslederne indenfor feriehuse. Det kan vi med denne ordre med tilfredshed konstatere, at vi er blevet, ligesom det er glædeligt at få Landal Greenparks som kunde. Det har været et rigtigt godt match fra start, hvor vores fælles kompetencer er kommet til sit rette udtryk i et stærkt samarbejde. Det er vigtigt for at kunne realisere gode projekter og vi ser frem til første spadestik.”

Når vi går ind i et projekt, er det ikke kun et spørgsmål om pris og materialeniveau. Hos JCN Bolig er det afgørende, hvilke personer og værdier, der gemmer sig bag firmanavnene. Det er nemlig sådant, at går vi først ind i noget, så gør vi det 110% med det setup til boligspecialisering vi råder over. Alt fra vores eksperter i projekteringsdetaljer, kalkulation, projektledelse spændende til materialevalg, marketing, mv. Alt i alt har JCN Bolig haft ca. 10 personer koblet på i den første proces, hvor projektet skabes. I den henseende har samarbejdet med henholdsvis Søren Sandberg fra Landal Greenparks og projektudvikler Flemming Therkelsen fra Pantheon A/S været et meget positivt bekendtskab. Et samarbejdet vi kan tillade os at forvente meget af.

Projektet for Landal Greenparks består af 75 feriehuse i naturskønne omgivelser tæt placering på sø og hav, samt ikke mindst feriecentret og alle de tilhørende aktivitetsmuligheder.

Se JCN Bolig’s lille præsentation af projektet: KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up