Loading...

Rejsegilde på Katrinebjerg

18.01.2020 Tirsdag d. 14 januar blev der afholdt rejsegilde på vores nye ungdomsboligbyggeri, Terrassehuset på Katrinebjerg i Aarhus.  Solen kiggede frem på e Læs mere…

Helsinkigade i København og Lisbjerg i Aarhus

JCN Bolig indgår aftaler for halv milliard med NREP

24.12.2019 Med dugfriske underskrifter på 2 store boligprojekter med ejendomsinvestoren NREP har JCN Bolig med udgangen af kalenderåret sikret sig arbejde flere Læs mere…

Visualisering af Møllehøj projektet som består af 42 eksklusive lejeboliger

JCN Bolig vinder stort byggeprojekt

18.12.2019 JCN Bolig har sit udspring i Vildbjerg vest for Herning. Efter omdannelsen fra almindelig entreprenør til specialister i boligbyggeri, bygger vi i dag Læs mere…

Rymarken 2, 1 sal, der holder vi til :-)

Nyt domicil i Aarhus

06.11.2019 Fredag d. 1. november var der flyttedag. En spændende dag hvor vi rykkede fra Viby og lidt nord på op ad ringvejen i Aarhus til vores nye domicil på R Læs mere…

Rejsegilde på Katrinebjerg

18. januar 2020

111 ungdomsboliger, centralbeliggende i Aarhus

Tirsdag d. 14 januar blev der afholdt rejsegilde på vores nye ungdomsboligbyggeri, Terrassehuset på Katrinebjerg i Aarhus. 

Solen kiggede frem på en smuk dag hvor vi havde samlet håndværkere, bygherre, rådgivere, arkitekter mfl. for at fejre det gode håndværk og de dygtige håndværkere, der udfører arbejdet på Terrassehuset. 

Talerne ved rejsegildet var:

Erik Frehr, Byggechef, Boligkontoret Aarhus
Bünyamin Simsek, Rådmand teknik og miljø, Aarhus kommune
Morten Homann, Direktør, Boligkontoret Aarhus
Kasper Nielsen, Projektleder, JCN Bolig
Søren Høgsberg, Formand, Boligkontoret Aarhus

Afdeling 77 som byggeriet kommer til at hedde, indeholder 111 ungdomsboliger, som er skabt med tanken om at skabe et fantastisk studiemiljø og fællesskab for de studerende. Et sted, som danner rammerne for venskaber for unge der lige er flyttet hjemmefra og skal til at tage hul på studie- og voksenlivet. De studerende kan i husets store køkkener lave mad sammen, dele erfaringer i studielivet på de store og flotte opholdsarealer på terrasserne med udsigt over Aarhus. Fællesskab og venskaber er dannende for unge mennesker!

Fællesskab i alle byggeriets faser er også JCN Boligs tilgang til byggeri. Det ses i vores specialisering når vi bygger boliger, men fællesskabet er specielt nødvendigt når vi bygger bæredygtigt, som vi gør med Terrassehuset. 

Byggeriet er DGNB Guld certificeret og det betyder at det er et bæredygtigt byggeri. I en tid hvor der er rift om byggeprojekterne, kunne det være nærliggende at springe over hvor gæret er lavest og bygge nemt og billigt. Det kræver mod at være ambitiøs og visionær. At investere i bæredyghed er en vision vi deler med bygherre, Boligkontoret Aarhus.

Når man holdte rejsegilde for mange år siden, var det noget man gjorde for at formilde guderne og holde de onde ånder væk, da de havde ligeså meget indflydelse på huset som håndværkernes kunnen. Det har heldigvis ændret sig siden - for idag er det viden, håndværk og organisation der skal til og den opgave er lagt i hænderne på JCN Bolig, bygherre rådgiver COWI, P+P arktitekter og JCN Boligs rådgivere Eko Lab, Rubow Arkitekter og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen … og ikke mindst JCN Bolig’s håndværkere, som takkes for deres gode indsats.

Se filmen fra rejsegildet - klik her!

Tilbage

keyboard_arrow_up