Loading...

Rejsegilde på Møllehøj i Herning

22. september 2020

På en dag hvor vejrguderne viste sig fra deres bedste side, havde JCN Bolig og BBB Ejendomme v/Bjarne Jørgensen, rejsegilde på vores byggeprojekt Møllehøj i Herning.

Herning by udvikler sig i et rivende tempo Herning by udvikler sig i et rivende tempo

På en dag hvor vejrguderne viste sig fra deres bedste side, havde JCN Bolig og BBB Ejendomme v/Bjarne Jørgensen, rejsegilde på vores byggeprojekt Møllehøj i Herning.

De fremmødte kunne på denne specielle dag se det sidste element til råhuset blive hejst på plads, som samtidig markerer, at vi er nået halvvejs i byggeprocessen.

Første taler var Hernings borgmester, Lars Krarup. Han lagde ikke skjul på, at Herning Kommune i flere år havde set frem til, at den forfaldne, tidligere industrigrund blev omdannet til at nyt og flot boligområde i denne centrale del af Herning.

Herning By er næsten ikke mere end 100 år gammel og allerede for 100 år siden stod der på Møllehøj en masse møller, da det er det højeste naturlige punkt i byen. Herning by udvikler sig i et rivende tempo og byggeriet Møllehøj bliver ligesom indgangsvinklen til den nye bydel HERNING PLUS, der i de kommende år skyder op på den gamle sygehusgrund i Herning, som ligger lige ovre på den anden side af gaden.

Der er brug for boliger i Herning, for byen runder snart 90.000 indbyggere - og borgmester Lars Krarup hylder i den grad det private initiativ som Bjarne Jørgensen har taget. Bjarne havde besluttet sig for at der skulle ske noget, at han skulle bygge boliger. Rådgivere og andre investorer mente bestemt at han så skulle bygge i Aarhus og København. Det var en mere sikker investering. Men nej, Bjarne Jørgensen har sine rødder i Herning - her ville han investere og tage udfordringen op. 

Ifølge Bjarne Jørgensen var det allervigtigste at få fat i en dygtig og tillidsfuld entreprenør. Valget faldt jo som bekendt på JCN Bolig og for at citerer Bjarne Jørgensen selv “så har vi fået fat i en god endtreprenør - en der ved hvad det drejer sig om.” Tilliden til JCN Bolig, der skulle bygge de 42 flotte lejligheder, har været velbegrundet. Bjarne Jørgensen fortsætter “vi er ved at løbe tør for lejligheder til udlejning - det er meget usædvanligt, at næsten alt er udlejet 8 mdr. før det står færdigt”.

“Vi valgte JCN Bolig fordi der er en meget stor tillid firmaet - og i tilbudsfasen gik JCN Bolig gik faktisk ind projektet og lavede nogle økonomiske forbedringer, som gav os som bygherre nogle større besparelser. Det var et godt samarbejde vi havde i tilbudsfasen”

Når vi gør status til rejsegildet er det også vigtig at kigge ind ad og spørge bygherre om hans oplevelser. Her er Bjarne Jørgensen helt klar i mæglet: “det kører snorlige - JCN Bolig var 3 mdr. hurtigere end andre entreprenører vi snakkede med - og det giver jo lidt på pengepungen når man skal leje ud. Det hele kører snorlige og der er en rigtig rigtig god stemning når man kommer på byggepladsen”.

Siden vi i marts aflyste første spadestik pga. coronaens indtog og alle var nervøse, har det dog vist sig, at den frygt har været ubegrundet. 

Ved rejsegildet fejrer vi håndværkerne og Bjarne Jørgensen fremhæver selv de hyggelige dialoger og små fejringer undervejs som små ting, som han sammen med håndværkerne har været en del af og som har været med til at fremme, at alt kører kører så godt! 

Se hele filmen fra rejsegildet - klik her!

Tilbage

JCN Bolig's håndværkere var klar til at udfordre Bakken Bears

JCN Bolig tager socialt ansvar og støtter CSR Aarhus

17.06.2021 JCN Bolig tager socialt ansvar og støtter CSR Aarhus   Som ny hovedsponsor hos Bakken Bears støtter JCN Bolig op om basketballklubbens initiativ CSR Læs mere…

Mathias Kehlert fra Bakken Bears aftaler det nye hovedsponsorat med Flemming V.T. Rasmussen.

JCN Bolig ny hovedsponsor hos Bakke Bears

03.06.2021 JCN Bolig og de danske mestre ”Bakken Bears” udvider et tæt partnerskab med hovedsponsorat JCN Bolig har i nu flere år været en del af det stærke n Læs mere…

Visualisering af et af de nye feriehuse

JCN Bolig er endnu engang totalentreprenør bag et feriehusprojekt

19.05.2021 På kun 2 måneder har JCN Bolig afgivet tilbud samt projekteret det nye feriehusprojekt for Landal Greenparks i samarbejde med arkitekt Bay Arch. Kontr Læs mere…

Projektudviklingsprisen

05.05.2021 JCN Bolig er sponsor for projektudvilingsprisen ved Building Awards 2021 og vi er sparringspartner for projektudviklere. Igennem projektudvikling komm Læs mere…

keyboard_arrow_up