Loading...

1. spadestik på ungdomsboliger

19. september 2018

Så fik vi taget første spadestik til 30 nye ungdomsboliger på Regnbuevænget i Skanderborg.

Der var taler af Borgmester for Skanderborg Kommune Jørgen Gaarde, formand for bestyrelsen af Skanderborg Andelsboligforening Dorthe Kruse samt Lars Adamsen salgs- og udviklingsdirektør JCN Bolig.

Byggeriet på Regnbuevænget er 4. ordre som JCN Bolig har fået i Skanderborg og dermed har vi slået vores navn fast i byen.

Tilbage

Orienten

Byggeriet Orienten er på 14.000 m2 og ligger i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Det kommer til at bestå af 131 boliger fordelt på familieboliger, som både singler, par og familier kan leje sig ind i samt ungdomsboliger og boliger for borgere med særligt behov.

Læs mere

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 45 boliger fordelt på 3 bygninger på i alt 5962m². Herudover en option på yderligere 69 boliger på i alt 7578m². Der er forventet byggestart i foråret 2018.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up