Loading...

164 boliger i Åbyen afleveret uden fejl og mangler

7. marts 2018

"Der var fra starten af projektet ikke de store bekymringer ved valget af JCN Bolig som samarbejdspartner"

Et byggeri der afleveres til tiden, uden ekstra regninger og uden fejl og mangler er ikke hverdagskost i byggebranchen. Men det er hvad Bygherren Innovator kunne modtage, da JCN Bolig afleverede de 164 nybyggede lejligheder på Lokesvej i Åbyhøj.

Det var da også en glad Andreas Bagunck, Boligudvikler hos Innovator der takkede for samarbejdet. ”Igennem hele projektet har vi oplevet stor tryghed i vores samarbejde. Dette er med udgangspunkt i, at medarbejderne hos JCN Bolig er fagligt kompetente og er i stand til at løfte opgaverne med stor tilfredshed til følge. Derudover kan det bemærkes at der har været rigtig god projektstyring på pladsen fra start til slut på projektet.”

Tilbage

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 45 boliger fordelt på 3 bygninger på i alt 5962m². Herudover en option på yderligere 69 boliger på i alt 7578m². Der er forventet byggestart i foråret 2018.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up