Loading...

Endnu et projekt i Gellerup

22. januar 2018

Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

En af landets største pensionskasser investerer 350 mio. kr. i at bygge boliger i Gellerup, som i disse år er ved at blive forvandlet til en attraktiv bydel. Samtidig skal JCN Bolig modernisere eksisterende boliger.  

Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening er i gang med at udvikle Gellerup til en ny bydel, så den bliver mere socialt sammenhængende.
Der er allerede investeret i ny infrastruktur, modernisering af boliger og en ny bypark, og over de næste år opføres der flere blandede boliger, nye offentlige institutioner, kulturtilbud samt skabes arbejdspladser. Samtidig forventes bydelens indbyggertal at stige over de næste ti år fra 6.000 til op imod 14.000.

”Vi ser store muligheder i visionerne for Gellerup, der allerede er i gang med at blive en dynamisk bydel. Det er en robust investering, der både giver vores medlemmer et godt afkast, og vi er med at til understøtte udviklingen af området til en levende bydel med en større mangfoldighed af beboere og boligtyper af god kvalitet. Området har en attraktiv beliggenhed tæt på Aarhus centrum, og vi tror på, at flere investorer også får øjnene op for perspektiverne for Gellerup,” siger Michael Nellemann Pedersen, investeringsdirektør i PKA.

Entreprenørfirmaet JCN Bolig har sammen med PKA udviklet det samlede projekt, hvor JCN Bolig skal modernisere en boligblok med 115 boliger for ca. 105 mio. kr. Den nederste etage ombygges sammen med parterre etagen til moderne byhuse, mens de resterende etager totalrenoveres til lyse lejligheder med nye vinduer og karnapper i gavlen af boligblokken.

Tilbage

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 45 boliger fordelt på 3 bygninger på i alt 5962m². Herudover en option på yderligere 69 boliger på i alt 7578m². Der er forventet byggestart i foråret 2018.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up