Loading...

JCN Bolig prisen uddelt

7. februar 2019

Vi er stolte af at have uddelt JCN Bolig prisen til tre studerende fra Ingeniørhøjskolen Aarhus nemlig Emilie Riberholt Henriksen, Emil Lybæk Jacobsen og Emilie Søndergaard Kolind.

Gruppen har skrevet et bachelorprojekt som lever op til JCN Boligs kerneværdier; Ordentlighed: Projektet har en klar struktur og resultaterne fremstår tydeligt. Kompetent: Fagligheden er i top og relevante problemstillinger er belyst. Samarbejde: Projektet udtrykker et fint samarbejde såvel i gruppen som med eksterne interessenter. Engagement: Projektet udtrykker et tydeligt engagement i opgaveløsningen.

Vi siger endnu engang tillykke til de unge og glæder os over at branchen bliver styrket med flere kompetente ingeniører.

(Fotograf: Henrik Olsen)

Tilbage

Orienten

Byggeriet Orienten er på 14.000 m2 og ligger i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Det kommer til at bestå af 131 boliger fordelt på familieboliger, som både singler, par og familier kan leje sig ind i samt ungdomsboliger og boliger for borgere med særligt behov.

Læs mere

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 45 boliger fordelt på 3 bygninger på i alt 5962m². Herudover en option på yderligere 69 boliger på i alt 7578m². Der er forventet byggestart i foråret 2018.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up