Loading...

SAB Anebjerg afleveret til bygherre

9. oktober 2018

"Det er meget tydeligt at JCN Bolig er rutinerede inden for boligbyggeri. Simple og effektive løsninger, udført hurtigt og i høj kvalitet" udtaler Ole Høi Sørensen, Skanderborg Andelsboligforening

Tilfreds bygherre modtager 85 moderne boliger i Skanderborg. 

Projektet omfattet 85 boliger på i alt 8.400 kvadratmeter samt et fælleshus.
Boligerne er i varierede størrelser fra 2 til 5 værelser, således at boligerne henvender sig til alle familiestørrelser.
Dertil kommer et moderne fælleshus som både rummer et stort fællesrum samt møderum, køkken og motionsrum.
Hele bebyggelsen er opført i teglsten med felter af træ, og ind i mellem boligerne er anlagt stier, vandgrøfter, grønne arealer legeplads og en multibane, der fint sammenkobler området med den omkring liggende natur over mod det nye Rådhus på Skanderborg Fælled.
 

Tilbage

Orienten

Byggeriet Orienten er på 14.000 m2 og ligger i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Det kommer til at bestå af 131 boliger fordelt på familieboliger, som både singler, par og familier kan leje sig ind i samt ungdomsboliger og boliger for borgere med særligt behov.

Læs mere

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 45 boliger fordelt på 3 bygninger på i alt 5962m². Herudover en option på yderligere 69 boliger på i alt 7578m². Der er forventet byggestart i foråret 2018.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up