Loading...

Samme jyske vare også på Sjælland

15. november 2017

JCN Bolig kan nu løfte sløret for, at virksomheden som planlagt går ind på det sjællandske marked i år.

Det er JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved. At det netop er Domea er ingen tilfældighed. JCN Bolig var én af blot 4 totalentreprenører, som blev udvalgt af Domea i det landsdækkende udbud på en 4-årig rammeaftale på totalentreprise i juni måned i år med en samlet volumen på et meget stort trecifret millionbeløb. Byggeriet er det første resultat af den rammeaftale. I alt er der tale om et projekt til kr. 46 mio.Fakta om byggeriet Domea Næstved:

Bygherre: Domea.

Kvm. byggeri: 3.800.

Arkitekt: Casa Arkitekter

Ingeniør: Lyngkilde Rådgivende Ingeniører

Tilbage

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 45 boliger fordelt på 3 bygninger på i alt 5962m². Herudover en option på yderligere 69 boliger på i alt 7578m². Der er forventet byggestart i foråret 2018.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up