Loading...

202 boliger Åbykollegiet

Opførelse af almene ungdomsboliger for Kollegiekontoret

Der bygges 3 blokke i 6 etager på hjørnet af Søren Frichsvej og Åbyvej,  i alt 202 et- og to-værelsesboliger på hhv. 22 og 36 kvm. Samlet drejer det sig om 8.374 kvm. samt tilhørende parkeringskælder.

Projektet er udarbejdet med tanke på præfabrikeret byggeri samtidig med, at der er tale om kvalitetsbyggeri i en flot arkitektonisk udførelse. Byggeriet opføres som traditionelt elementbyggeri med varierende facader i tegl, alu og glas.

Opgaven er en del af det samlede Åbyen-projekt, opført på den tidligere fragtmandscentral, hvor JCN Bolig i øjeblikket også er i gang med opførelsen af et andet etagebyggeri med 164 boliger.

Download reference blad for Åbykollegiet her: KLIK HER!


Lavenergiklasse 2015

Solceller på blok 2

Parkeringskælder

Fakta om projektet

Adresse: Åbyvej, 8230 Åbyhøj
Udført: 2016-2018
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Kollegiekontoret
Antal boliger: 202
Antal kvm: 8.374
Ingeniør: Viggo Madsen
Arkitekt: P + P Arkitekter
Adresse: Åbyvej, 8230 Åbyhøj
Udført: 2016-2018
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Kollegiekontoret
Antal boliger: 202
Antal kvm: 8.374
Ingeniør: Viggo Madsen
Arkitekt: P + P Arkitekter

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up