Loading...

Generelt har JCN Bolig leveret utrolig meget kvalitet for pengene - rigtig flot resultat

Det er meget tydeligt at de er rutinerede inden for boligbyggeri. Simple og effektive løsninger, udført hurtigt og i høj kvalitet.

Ole Høi Sørensen, Skanderborg Andelsboligforening

 

JCN Bolig kan helt ubetinget anbefales.

Dette er specielt pga. deres fleksible og pragmatiske tilgang til problemløsninger, og at de overholdt budget og afleverede til tiden. Derudover har de haft meget få fejl i deres arbejde. De leverede en høj kvalitet i projektet, hvilket også ledte til den opfattelse, at vi fik rigtig meget for pengene.

Bjarne Wissing, Boligforeningen af 10. Marts 1943

JCN Bolig kan helt klart anbefales

Med JCN Bolig som samarbejdspartner oplever vi en professionel entreprenør, som leverer projekterne til tiden og i en høj kvalitet. Dette sker gennem et tillidsfuldt samarbejde."

Nikolaj Stampe, PKA Pension

JCN Bolig har bare været lydhør og løsningsorienteret under hele byggeprocessen

Som slutinvestor har det været en kæmpe privilegium at være med fra starten og køre dette projekt i mål og få dette flotte resultat. Alt er blevet løst til vores tilfredshed"

Marianne Præstegaard, Vidar ejendomme

Et vigtigt parameter ved dette projekt var en rettidig aflevering.

Derfor var det meget tilfredsstillende at der blev afleveret til tiden, og ovenikøbet med meget få mangler. JCN Bolig havde en god forståelse for at dette var et meget vigtigt ønske for denne sag. Derudover blev der i forbindelse med afleveringen, dokumenteret med alle de lovede dokumenter.

Flemming Madsen, Boligselskabet BoMidtVest

JCN Bolig kan helt ubetinget anbefales

De blev færdige før tiden indenfor det eksisterende budget. Det betyder meget for det gode samarbejde, at de er foran med tidsplanen."

Bjarne Wissing, Boligforeningen af 10. marts

Dialog og åbenhed er vigtig for os

"Vi skal betrygges i, at man taler samme sprog i et byggeprojekt - specielt i forhold til økonomi, inden man beder en totalentreprenør gennemkalkulere et projekt, hvor der ofte er optimeringer og tilretninger i processen. Det er vi blevet mødt med hos JCN Bolig"

Thomas Bloch-Heby, AEP

JCN Bolig tager en håndholdt indsats på opgaven 

De har stor respekt overfor den opgave, de står overfor. Opgaven bliver løst med høj kvalitet og indenfor tidsrammen. Dertil kommer også at opgaven blev løst hurtigere end aftalt."

Torben Dreier, FO-Aarhus

Vi valgte JCN Bolig til projektet Chr. X. Have og det har vi ikke fortrudt

JCN Bolig tilbød et projekt som var meget interessant, da det følger vores strategi om at investere i attraktive boliger. Vi har arbejdet sammen med JCN bolig på et tidligere projekt, hvor samarbejdet har været godt og professionelt.

Nikolaj Stampe, PKA Pension

keyboard_arrow_up