Loading...

Bæredygtigt byggeri er fremtidssikret byggeri

En af de største udfordringer i dag er skabelsen af en mere bæredygtig verden. Byggebranchen spiller unægtelig en stor rolle med i det regnskab med sit store C02 aftryk og f.eks. anvendelsen af flere bæredygtige- og genanvendelige byggematerialer. Hos JCN Bolig føler vi os forpligtet til at tage ansvar og bidrage i udviklingen med at skabe en mere bæredygtig hver-dag i byggebranchen. Vores strategi indenfor bæredygtighed er:  

Bæredygtighed = Sund fornuft

Vi var blandt de totalentreprenører, som først entrerede med certificeret byggeri i form af DGNB certificerede projekter. I dag har vi 7 certificerede referencer bredt fordelt på boligbyggeri. Referencer vi gerne viser frem.

Udover at bygge bæredygtigt har vi valgt aktivt at påtage os opgaver i bæredygtighedens navn. Således går vi forrest og hjælper branchen med f.eks. at rette fokus på at reducere affaldsmængder, minimere ressourcer ved genbruge byggematerialer fra andre byggerier mm.
 
Vi vil være dem, der bidrager med ekspertise og sparring, så vi kan gennemføre den bæredygtige omstilling. Vi står klar med at give vores kunder den rette sparring. Det er f.eks., hvad er de nyeste tendenser, hvilke certificeringsmuligheder findes der, hvad er praktisk muligt, og hvordan griber vi de økonomiske rammer an? I sparring og dialog bidrager vores 3 egne specialuddannede bæredygtigeheds eksperter gerne.
 
Vi har referencerne, vi har ekspertviden, vi kan give den nødvendige sparring - og vi er en markant aktør i boligmarkedet BtB. 

Vi tager et bæredygtigt ansvar, så vi kan sige:
Vi er specialister i – bæredygtigt – boligbyggeri!


Bæredygtighedstiltag

Den grønne omstilling er en kontinuerlig proces, som hele tiden udvikler sig. Vores tilgang som er baseret på fornuft og økonomisk ansvarlighed tilpasset projektet i samarbejde og i dialog med vores kunder betyder, at vi kan bidrage med at træffe de rigtige valg og fravalg og dermed opfylde de ønskede forventninger.

Læs mere her ...

Bæredygtighedskonsulenter

Den bæredygtige teknologi er under hastig udvikling men der er brug for at udfordre det bestående når nye produkter og byggemetoder skal implementeres. Vores interne bæredygtighedskonsulenter og projektledelse går gerne forrest i dialogen med myndigheder og rådgivere. I en åben dialog og løbende forventningsafstemning sikres samarbejdet om bæredygtighed i det enkelte projekt. 

Læs mere her ...

Social bæredygtighed

Vi tager et stort ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser. Vi har konstant praktikanter fra ingeniør- og konstruktørstudiet og vi giver alle studerende adgang til vores byggeprojekter og pladser.

Læs mere her ...

Certificeringsordninger

I samarbejde med kunder, rådgivere og myndigheder kan vi opfylde projektets ønskede ambitioner indenfor bæredygtighed. Vi har erfaring med flere certificeringsordninger, og kan hjælpe med at vælge den mest hensigtsmæssige ordning og varetage processen fra start til slut. Vi er specialister i boligbyggeri, og med afsæt i sund fornuft bygger vi også mere grønne og bæredygtige boliger til vores kunder.

Læs mere her ...

Kontakt os

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri. Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Benny Maagaard

‪Direktør Teknik og Design (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 35

mailE-mail

Benny Maagaard

keyboard_arrow_up