Loading...

Thurinerhusene, Thurø

35 eksklusive vandkantsboliger

JCN Bolig opfører Thurinerhusene for NPV - et eksklusivt boligbyggeri ved Gambøt Lystbådehavn på Thurø ved Svendborg.

Visonen med Thurinerhusene er at skabe en bebyggelse, der indskriver sig i havnemiljøet i Thurøbund. En respektfuld fortolkning af en unik byggemulighed. Der er ikke mange steder, man kan opføre et byggeri, der på den måde er omgivet af den rå natur og havet. Her har vi alle kvaliteter – og det forpligter.

Den lokalplan, der er gældende for området, beskriver meget fint, at det er et ønske, at bygningerne placeres, så de får den ”tilfældig hed”, der har været karakteriseret i den tidligere værfts-funktion og afspejler det autentiske havneliv. Ligeledes skal farvesætning og materialevalg have en maritim tilknytning, så man – når man færdes på havnen både som beboer og gæst – straks kan aflæse historien og føle sig tryg og velkommen.

Projektet består af 7 punkthuse i 3 etager med i alt 35 enestående vandkantsboliger med udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav. Husene er opført, så de visuelt vokser op af diget, der sikre, de nederste boliger mod vandstigninger. Diget er beplantet med græsser og buske, som relaterer sig til vandnære områder.

Punkthusene er vinklede i forhold til hinanden samtidig med, at diget former sig organisk ud mod promenaden. Det giver et spændende og levende udtryk. Man opfatter en aktiv facade, uden at der er direkte indkig til boligerne.

Facaderne på punkthusene er træbeklædte – som de små og gamle stråtækte fiskerhuse ved havnen der bevares. Samtidig opføres lignende kopier af fiskerhusene som depoter længere inde bag bebyggelsen. Farvesætningen tager afsæt i de farver, der i dag findes på havnen.

Thurinerhusene favner den private luksus med generøs loftshøjde og fokus på lys og luft. De store altaner mod syd – med skydedøre til opholdsrummene indenfor – gør, at inde bliver til ude, og rum og funktioner kan tilpasses årstidernes forskellighed. Der er fokus på kvalitet, komfort og nordisk elegance. Alle boligerne svanemærkes og indbyder til det gode, aktive liv i vandkanten ved den naturskabte havn, Gambøt. 

NPV har udviklet projektet, som man i samarbejde med JCN Bolig løbende har bearbejdet og optimeret, så man ret hurtigt stod med et flot og bygbart projekt, der kunne opføres indenfor de økonomiske rammer. 

Parterne har arbejdet med projektet i en åben kalkulation, hvorved virksomhedernes ressourcer kunne kombineres på optimal vis og dermed sidde på samme side af bordet, så det fælles succeskriterie - at skabe det bedst mulige projekt, kunne realiseres. NPV definerede ønsker og behov, og JCN Bolig synliggjorde vejene derhen, i en god, åben og konstruktiv dialog. 

Projektet havde 1. spadestik i sommeren 2023 og skal endeligt afleveres til nye beboere i 3. kvartal 2024. 

Download reference blad for Thurinerhusene her: KLIK HER!


Parkeringspladser i randområdet

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Gambøtvej, 5700 Svendborg
Udført: 1.7.2023 - 1.10.2024
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  NPV og Akademikerpension
Antal boliger: 35
Antal kvm: 4.800
Certificering: Svanemærket
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Ingeniør: Stokvad
Adresse: Gambøtvej, 5700 Svendborg
Udført: 1.7.2023 - 1.10.2024
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: NPV og Akademikerpension
Boliger: 35
Antal kvm: 4.800
Certificering: Svanemærket
Arkitekt: HVilhelm Lauritzen Arkitekter
Ingeniør: Stokvad

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up