Loading...

Frekvensen

111 familie- og etageboliger samt fælleshus i Roskilde

JCN Bolig har opført 111 lejeboliger fordelt på 9.420 m2 i 3 til 4 plan samt fælleshuset Agora på 150 m2 og flere butikslejemål på 430 m2.

Frekvensen-projektet har haft et langt forløb. Fra projektets opstart i november 2017 har vi afventet lokalplanen. Undervejs har JCN Bolig bidraget i udviklingsforløbet med optimeringer, vi har rådgivet og fundet løsninger, så man kunne tilpasse sig de krav og udfordringer, der endnu ikke var belyst og vi har dermed også været med til at skabet at projekt som gav merværdi i byggeriet for det afsatte rammebeløb, til fordel for alle parter.

Den samlede planløsning er optimeret med 5 - 6 lejlighedstyper (varierende fra ca. 64 - 110 m2). De forskellige boligtyper placeres over hinanden og der opnås et ensartet udtryk op igennem bebyggelsen. Konstruktionerne optimeres i mål og spænd for herved at minimere ressourcespild.

Download reference blad for Frekvensen her: KLIK HER!


P-pladser

Gårdmiljø og grønne fællesområder

Familieboliger i flere størrelser

Fakta om projektet

Adresse: Rabalderstræde, Roskilde
Udført: 01.06.2019-2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Betonentreprisen, elementmontage og tømrerarbejde
Bygherre:

Svanen development A/S

Antal boliger: 111
Antal kvm: 10.000
Ingeniør:  Ingeniørfirmaet Viggo Madsen
Arkitekt: Ginnerup arkitekterne A/S
Adresse: Rabalderstræde, Roskilde
Udført: 01.06.2019-2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Betonentreprisen, elementmontage og tømrerarbejde
Bygherre: Svanen development A/S
Antal boliger: 111
Antal kvm: 10.000
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører
Arkitekt: Ginnerup arkitekterne A/S

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør, der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up