Loading...

Agerbæks Have, Aarhus

JCN Bolig har opført 229 boliger fordelt på seniorboliger, ungdomsboliger og rækkehuse.

JCN Bolig har opført 229 boliger i Agerbækshaver i Risskov for Thybo Ejendomsudvikling og med Koncenton som slutinvestor. Bricks Ejendomme A/S har købt og udviklet projektet, som er videresolgt til Thybo Ejendomsudvikling. 
 
Projektet omfatter opførelse af 93 seniorboliger, 112 ungdomsboliger og 24 rækkehuse på i alt 15.786 kvm. med tilhørende parkeringskælder, depotrum og cykelparkering. Agerbækshaver ligger centralt placeret i Aarhus - tæt på centrum og med udsigt udover Aarhusbugten. Det er et attraktivt sted at bo tæt på daginstitution, Aarhus Efterskole og med Aarhus Bugt tæt på.
 
De 93 seniorboliger er bygget med spring i facaderne og med tagterrasser ved fælleshuset. Bagved er en flot og rummelig gårdhave med ca. 100 parkeringspladser i niveau, der er bygget sammen med seniorboligerne. Bagved er de 24 rækkehuse opført i 3 plan, og de spænder udover noget af parkeringsarealet.
 
Langs Vestre Strandallé ved Ringvejen ligger de 112 ungdomsboliger. Denne del af projektet er tilrettet lidt i forhold til projektmaterialet. Tagspringene er som de hele tiden har været, men de er udført med nye hældninger på taget og kviste ud mod Vestre Strandallé. Nogle af ungdomsboligerne er tilbagetrukket ved fællesarealerne. De er udformet som 3 klynger, hvor bebyggelsen enten hænger sammen med fællesarealet eller fælleshuset.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Agerbæksvej i Risskov
Udført: 1.4.2022 - 1.6.2024
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  Thybo Ejendomsudvikling
Antal boliger: 229
Antal kvm: 15.786
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Adresse: Gammelhavn, Vejle
Udført: 1.7.2023-1.8.2025
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: NPV
Boliger: 523
Antal kvm: 27.500
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Arkitekt: Hening Larsen Architects

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up