Loading...

Rækkehuse

JCN Bolig er specialister i Rækkehuse. Vores sektion for Rækkehuse har samme fundament og DNA som sektionen for etagebyggeri. 

Som specialister i rækkehuse er vi en strategisk stærk specialiseret ejerledet virksomhed, som ikke er bange for at gå nye veje.

JCN Bolig opfører rækkehusprojekter til professionelle investorer, pensionskasser og ejendomsudviklere som ønsker et sikkert produkt i et trygt byggeforløb – og hvor JCN Bolig tager ansvaret for hele matriklen. 

De boliger vi bygger i rækkehussektionen, er vi dygtige til at sammensætte projekteterne, så prisniveauet er konkurrencedygtigt til markedet. Vi laver med andre ord …

“Optimeret nøglefærdigt byggeri”.

Specialiseringen er fundamentet for at ramme de skarpeste priser. Alt er trimmet og optimeret så vi kan lave fastdefinerede indkøbsaftaler på alle ydelser i byggeriet. Det betyder at når et projekt påbegyndes, så kører det derudad i et yderst effektivt byggeforløb.

Vi kombinerer alle konstruktionsformer spændende fra de helt lette konstruktioner med træ og gips til stål og betonelementer.  Alt i fælles dialog med ingeniør- og arkitekter, så vi kobler det visuelle med byggeteknisk forståelse, der tager højde for driftsomkostninger og ikke mindst skaber en bolig som giver værdi. Herudover giver det også mulighed for at lave et bæredygtigt og Co2 venligt projekt som der er stor forespørgsel på.

Medarbejderne i rækkehussektionen har samme kontor som etageboligsektionen og medarbejderne sidder samlet, så de kan dyrke specialiseringen ved at bruge hinandens kompetencer. Nogle projekter er rene rækkehusprojekter, men vi oplever i stadig stigende grad, at byggeprojekter er en kombination af etageboliger og rækkehuse. Her arbejder sektionerne hver for sig med hver deres projektchef, men koordinerer indbyrdes – som én samlet virksomhed. 

At kunne samle de 2 specialiseringer i ét projekt aflæses som utroligt stærkt. Vi har senest skabt nogle rigtig stærke kombinerede projekter som er referencer vi er stolte af.

JCN Bolig har solid erfaring med at levere rækkehusprojekter på ”pensionskasseniveau” og er en totalentreprenør med 100% fokus på boligbyggeri BtB. Som et af de eneste selskaber i Danmark.


Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit rækkehus byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Michael Ørgaard

‪Sektionsdirektør Rækkehuse

smartphone(+45) 53 80 53 68

mailE-mail

Michael Ørgaard

keyboard_arrow_up