Loading...

Søndervig Feriepark

280 ferieboliger opført som 4-, 6-, 8 pers. huse.

JCN Bolig er totalentreprenør på feriehusene til Danmarks kommende feriecenter. Lalandias 3. feriecenter i Danmark. Forløbet har været langt pga. myndighedstilladelser mv. JCN Bolig blev således af bygherre allerede i 2013 udvalgt blandt Danmarks 13 største aktører.

JCN Bolig har opført 280 boliger i varierende størrelser som 4-, 6- og 8 personers ferieboliger. Husene er opført i lette konstruktioner med fokus på det barske vestjyske vejrmæssige forhold. De vejrmæssige forhold har også været afgørende i valget af opførelsesmetoder, så der kontinuerligt kan bygges over hele året.

Vi er specialister i alle former for boliger i projektform business to business. Det har gjort det muligt at skabe et samarbejde med bygherre hvor hustyper, konstruktionsformer og helt generelt overflader har været afprøvet. Yderligere er der kommet nye samarbejdspartnere til og bygherre er blevet skiftet. JCN Boligs rolle er dog til stadighed blevet større, og vil ved feriecentrets afslutning være den samarbejdspartner, som har været med hele vejen. JCN Bolig har vist sig langtidsholdbar, og en samarbejdspartner der ikke løber af pladsen blot fordi det bliver svært.

Download reference blad for Søndervig Feriepark her: KLIK HER!


Energivenligt byggeri

Kystnær beliggenhed

Boliger til forskellige familietyper

Fakta om projektet

Adresse: Lodbergvej 73-77, Søndervig, 6950 Ringkøbing
Udført: 2020-2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Norddan
Antal boliger:  280 ferieboliger
Antal kvm: 60 + 80 + 100 + 120 kvm huse
Ingeniør: ÅF Buildings Denmark
Arkitekt: Bay Arch
Adresse: Lodbergvej 73-77, Søndervig, 6950 Ringkøbing
Udført: 2020-2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Norddan
Antal boliger: 280
Antal kvm: 60 + 80 + 100 + 120 kvm huse
Ingeniør: ÅF Buildings Denmark
Arkitekt: Bay Arch

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit rækkehus byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Michael Ørgaard

‪Sektionsdirektør Rækkehuse

smartphone(+45) 53 80 53 68

mailE-mail

Michael Ørgaard

keyboard_arrow_up