Loading...

Hovedentreprenør med fokus på det gode samarbejde

Hvis du leder efter en hovedentreprenør med stor erfaring i at lede hovedentrepriser, så kan vi hjælpe dig. JCN Bolig har i en lang årrække udført hovedentrepriser i hele landet. Vi har fokus på høj kvalitet og det gode samarbejde.

Læs hvad vores kunder siger om os

150

Specialiserede medarbejdere

+7000

Boliger 

223

Lærlinge udlært

AAA

Kredit rating

Hvad er en hovedentreprise?

Hvis en bygherre vælger at opføre et byggeri som en hovedentreprise, står denne typisk selv for størstedelen projekteringen af byggeriet i form af planlægningen af byggeriet og designet af bygningerne. Der laves hertil aftale med en hovedentreprenør, som varetager at styre og udføre bygherrens planlagte projekt.

Der er naturligvis forskellige varianter af en hovedentreprise.

Vi hos JCN Bolig kan bistå dig under hele dit byggeprojekt og hjælper også gerne med sparring og vejledning i planlægningsfasen. Ligesom vi kan varetage hele processen og agere totalentreprenør på dit byggeri.

Hvordan håndteres en hovedentreprise i praksis?

Som tilfældet er i en totalentreprise indgår bygherre i en hovedentreprise aftale med én samarbejdspartner til at varetage byggeriet. Denne hovedentreprenør står så for udførelsen af byggeriet i samråd med bygherre, og ved større byggerier er det normalt at hovedentreprenøren antager forskellige specialister i form af underentreprenører til at varetage specifikke dele af byggeriet. Hos JCN Bolig har vi mange kompetencer og kan varetage store dele af et byggeri med egne folk.

JCN Bolig som hovedentreprenør

Hvis du har et byggeprojekt i støbeskeen eller allerede er i gang med planlægningen og leder efter en hovedentreprenør til at varetage udførelslen, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig gerne allerede tidligt i dit planlægningsforløb. Vi har stor erfaring med at opføre byggerier i hele landet og har erfarne folk i huset, som i detaljen kender alle processer i et større byggeri. Derfor er det oftest en god idé at rette henvendelse tidligt i forløbet, så vi kan hjælpe dig med at sikre, at hele processen forløber så gnidningsfrit og godt som mulig.

Hovedentreprenør med sans for kvalitet

I alle vores hovedentrepriser gør vi en dyd ud af at levere den bedst mulige kvalitet. Både i det færdige resultat og i selve processen med at opføre byggeriet og i samarbejdet med bygherre. Et stort byggeri er en kompliceret størrelse, og derfor har vi erfarne fagfolk med stor ekspertise, som dækker alle dele af et stort byggeprojekt. Det er din garanti for, at vi leverer den bedst mulige kvalitet i alle faser af samarbejdet.

Udvalgte hovedentrepriser udført af JCN Bolig

Vi har bygget projekter for

Få en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, hvis du ønsker at høre nærmere om vores muligheder for at hjælpe dig med dit byggeri.

Kontakt os i dag, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig for en uforpligtende drøftelse om dit projekt og vores muligheder for at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Hovedentreprenør med stor erfaring

JCN Bolig er en af landets største aktører, når det kommer til boligbyggeri og har stor erfaring med at opføre store byggerier som både hovedentreprenør og totalentreprenør. Vi opfører byggerier i hele landet og har kompetencerne og mandskabet til at drive dit byggeprojekt godt frem i en positiv dialog med dig som bygherre.

Når vi varetager en hovedentreprise, sørger vi gennem hele processen for at yde den bedst mulige vejledning til bygherre og opføre det bedst mulige byggeri baseret på den indledende projektering.

Vi står altid tilrådighed for sparring og rådgivning, hvis du har brug for et ekstra sæt øjne på dit byggeprojekt, eller hvis du leder efter en hovedentreprenør til et kommende projekt. En hovedentreprise på et større byggeri er oftest et kompliceret puslespil med mange brikker, der skal falde i hak på den bedst mulige måde.

Kontakt os, hvis du vil have en erfaren hovedentreprenør i ryggen til dit byggeri.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om din hovedentreprise eller kommende byggeprojekt.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up