Loading...

94 ungdomsboliger i Aarhus

Opgaven omfatter helt ny indretning af 94 ungdomsboliger med eget køkken, bad og toilet. Samtidig skal bygningen opfylde energikrav jævnfør LE2015.04.21.

JCN Bolig vandt opgaven med opbygning af et tidligere kontordomicil til ungdomsboliger. JCN Bolig har i den efterfølgende proces i dialog med rådgiverne indbygget firmaets erfaringer både i forhold til ungdomsboliger, men også i forhold modulbyggeri med mange ens enheder.

Endeligt har ikke mindst firmaets egenproduktion vist sin berettigelse ved at komme med løsningsforslag via montering af elementer gennem taget.

Download reference blad for Gøteborgs Allé her: KLIK HER!


 Energikrav jævnfør LE2015.04.21.

Opvarmes med jordvarme

Store bilfrie områder

Fakta om projektet

Adresse: Gøteborgs Allé, Aarhus N
Udført: 2015-20116
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Østjysk Bolig
Antal boliger: 94
Antal kvm: 3.525
Ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen
Arkitekt: Ole Dreyer A/S
Adresse: Gøteborgs Allé, Aarhus N
Udført: 2015-20116
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Østjysk Bolig
Antal boliger: 94
Antal kvm: 3525
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører
Arkitekt: Ole Dreyer A/S

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit renoveringsprojekt? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Adham Baajour

Sektionsdirektør, Etageboliger Øst

smartphone(+45) 54 55 45 36

mailE-mail

Adham Baajour

keyboard_arrow_up