Loading...

63 familieboliger i Gl. Egå

Vundet via prækvalifikation. 63 nybyggede rækkehuse med henholdsvis 40 stk. i 1 plan og 23 stk. i 2 plan.

Netop planløsningerne var den afgørende faktor. Bygherren udtaler:

"Projektet imødekommer ønsket om gode udsigtforhold, samtidig med at der meget overbevisende er tilgodeset flest mulige et-planboliger. Den landskabelige disponering af udenomarealerne giver meget gode muligheder for hygge, leg og fællesskab. Ønsket om bilfrie områder er godt tilgodeset."

Et projekt der på en god måde beskriver kompetencerne og tilgangen bag JCN Bolig. I projektet har omdrejningspunktet været betonelementer, kassetter og badekabiner. De præfabrikerede "byggeklodser" kombineres med håndværksmæssig udførelse på byggepladsen for at sammenbygge "byggeklodserne", samt udføre de dele, der ikke giver gevinst at udføre som præfabrikation.

Download reference blad for Gammel Egå her: KLIK HER!


Lavenergiklasse 2020

Grønne fællesarealer

Boliger til forskellige familietyper

Fakta om projektet

Adresse: Gl. Egå, 8250 Egå
Udført: 2014-2015
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Boligforeningen af 10. marts
Antal boliger: 63
Antal kvm: 6.277
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører
Arkitekt: P + P Arkitekter
Adresse: Gl. Egå, 8250 Egå
Udført: 2014-2015
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Boligforeningen af 10. marts
Antal boliger: 63
Antal kvm: 6.277
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører
Arkitekt: P + P Arkitekter


"JCN Bolig kan helt ubetinget anbefales. Dette er specielt pga deres fleksible og pragmatiske tilgang til problemsløsninger, og at de overholdt budget og leverede til tiden. Derudover har de meget få fejl i deres arbejde. De leverede en høj kvalitet i projektet, hvilket også ledte til den opfattelse, at vi fik rigtig meget for pengene"

Bjarne Wissing,
Boligforeningen af 10. marts


Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit rækkehus byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Michael Ørgaard

‪Sektionsdirektør Rækkehuse

smartphone(+45) 53 80 53 68

mailE-mail

Michael Ørgaard

keyboard_arrow_up