Loading...

Sparring for projektudviklere …

JCN Bolig er en virksomhed etableret i 1898, og havde i 2023 125 års jubilæum. I 2013 blev det strategiske fokus ændret. Drømmen var at give kunderne topspecialiseret sparring via unikke referencer og med den erfaring vi har ved kun at opføre boligprojekter BtB. Vi vil ikke “blot” være en generel totalentreprenør, der yder middelmådig sparring til kunderne - vi er specialister i boligbyggeri med alt hvad det indebærer af sparring, resourcer, planlægning mm.

Efter strategiskiftet er drømmen blevet til virkelighed. Vi har opført mere end 7000 boliger for forskellige bygherrer, projektudviklere, developere m.fl., og mange flere boligprojekter er på vej. JCN Bolig’s specialisering i boligbyggeri har ramt plet, vores kunder kan mærke specialiseringen i projekterne og vi er blevet den sparringspartner for kunderne som vi drømte om.

Vi har skræddersyet organisationen til netop at være den bedste sparringspartner. Udover et meget erfarent salgsteam så rådes der over branchens største organisation til kalkulation og projektoptimering ift. virksomhedens omsætning. Det store team på cirka 25 medarbejdere er omdrejningspunktet i at skabe netop en projektspecifik kalkulation, der ikke blot er en kalkulation, men en optimeret projektkalkulation. JCN Bolig udarbejder således altid 2 kalkulationer på et projekt. Et på det aktuelt udbudte, og et optimeret projekt hvor kunden kan vælge til og fra i et fuldt åbent samarbejde.

Størstedelen af byggeprojekterne i JCN Bolig kalkulleres i et åbent forløb med kunderne frem til kontraktunderskrivelse, for i fælleskab at optimere og skabe det optimale projekt. Sådan arbejder JCN Bolig bedst – åbent, konstruktivt og i et tæt samarbejde. Der er mange specialiserede medarbejdere involveret i processerne som alle optimere på projekterne og det skaber en høj succesrate.

Derfor trives JCN Bolig i samarbejdet med projektudviklere, for det er i opstartsfasen, igennem kalkulationerne der er allerstørst mulighed for at påvirke projekterne, i en god konstruktiv dialog med arkitekter og ingeniører. Vi indrager fra start et stort antal referencer på sammenlignelige projekter så vi får mest muligt ud af et budget. JCN Bolig opfører årligt i omegnen af 700 boliger - det er næsten en reference i sig selv.

Når talen falder på budget, så tilbyder vi alle vores kunder indenfor projektudvikling at gøre brug af vores omfattende setup til at kalkulere overslag på projekterne - med udgangspunkt i opførelsen af store boligprojekter, for at projektudvikleren hurtigt kan få en økonomisk pejling på et skitseret projekt - så de økonomiske udsigter er synlige inden man kommer for langt i projekteringen. 

Mangler en projektudvikler en partner til at løfte et projekt bidrager JCN Bolig gerne til at finde den rigtige finanseringsmodel, ligesom vi kan trække på vores netværk af ejendomsinvestorer.

Det er derfor vi med stolthed kan byde projektudvikleren velkommen hos JCN Bolig -vi er både din specialist i byggeriet og sparringspartner!


keyboard_arrow_up