Loading...

Lisbjerg, made in Aarhus

Byggeriet af 215 familieboliger skal DGNB Guld certificeres af Green Building Council Denmark.

Projektet er udarbejdet som en helhedsorienteret vision for en bebyggelse, der tager udgangspunkt i Aarhus kommunes målsætning om et tæt byområde med varierende bebyggelser og byrum. Den ambitiøse vision er at skabe en bydel, som går forrest med bæredygtige initiativer, der udnytter ressourcerne bedst muligt. 

Projektet omfatter opførelse af 215 familieboliger i henholdsvis rækkehus og etage-byggeri, i alt ca. 18.933 m². Byggeriet opføres som 12 hus-klynger bestående primært af to bolig stænger. Husene bygges i trækassetter varierede fra 1 til 3 etagers bebyggelse, med taghældninger på 20-30 grader. Der etableres tagpap/grøn bevoksning på tagene, med integreret Solceller.

Bebyggelsen er opdelt i 3 kvarterer, Havebyen, Naturbæltet og bakkedraget som indrette med hver deres karakteristika i de fælles udearealer. Bebyggelsen fremstår med en variation af facadematerialer tegl, metal/skiffer og træ i en kombination af nye certificerede produkter og upcyclede materialer.

Download reference blad for Lisbjerg MIAA her: KLIK HER!


Parkeringspladser i randområdet

Grønne fællesarealer

Boliger til forskellige familietyper

Fakta om projektet

Adresse: Elmehøjen 1, Aarhus N
Udført: 1.5.2020-1.6.2022
Projekttype: Totalentreprise
Egenproduktion udførte: Snedker- og tømrerentreprisen
Bygherre:  NREP
Antal boliger: 215
Antal kvm: 18.933
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør
Arkitekt: Lendager Group
Adresse: Elmehøjen 1, Aarhus N
Udført: 1.5.2020-1.6.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Snedker- og tømrerentreprisen
Bygherre: NREP
Antal boliger: 215
Antal kvm: 18.933
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør
Arkitekt: Lendager Group

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up