Loading...

Etageboliger

Etageboliger var de første boliger, som JCN Bolig opførte. 

JCN Bolig er specialister i boligbygger BtB. Det første etageboligprojekt for PKA Pension var så udpræget en succes for både bygherre og JCN Bolig, at det gav troen på, at vi vitterligt kan noget unikt med vores boligspecialisering. Projektet i Skejby har været brugt i et utal  af referencer til øvrige etagebyggerier. Fra Skejby er projekterne blevet rejst i det øvrige Aarhus, Østjylland og Sjælland. Samlet har vi i dag taget ansvaret for opførelsen af mere end 6000 boliger. 

Når man opfører etageboliger skal man være ekstremt præcise med konstruktioner og boligindretninger. Selv den mindste afvigelse eller ikke helt gennemtænke arkitektmæssige placeringer af f.eks. teknikrum, eller isoleringstykkelser, kan betyde meget store beløb i forskel på fremtidige lejeindtægter. JCN Bolig sætter en ære i ikke blot at optimere eget byggeri, men sammen med bygherre også at optimere dennes efterfølgende drifts- og lejeøkonomi.

Byggeri af ungdomsboliger giver ofte muligheder for at tænke i industrialiserede løsninger. Det er specielt i koblingen mellem traditionelle håndværkerydelser og en industrialiseret tilgang til byggeriet, at JCN Bolig har sin force. Det giver os mulighed for at tænke nyt og indarbejde den store erfaring, vi har fået fra vores industrielle samarbejdspartnere - både inden for og uden for byggebranchen.

Vi har opført flere projekter med ungdomsboliger. Både med egne projekter og i vundne hovedentrepriser. Ingen tvivl om at prisen skal være rigtig. Men det skal løsningsformen også. Vi leverer ikke ungdomsboliger opført i dårlige discountudgaver. Vi leverer ungdomsboliger, der er opførelsesmæssigt nytænkt. Man får et samlet godt resultat ved at kombinere nye løsningsmetoder med et stort omkostningsfokus.

JCN Bolig's ambitiøse mål er at gøre en forskel som specialist i BtB boligbyggeri. Vi er en pragmatisk og løsningsorienteret totalentreprenør der stiller store krav til os selv som specialister i boligbyggeri.

Vores etagebolig referencer herunder er delt op i familieboliger, almene nyttige boliger og ungdomsboliger.


Familieboliger

Almene nyttige boliger

Ungdomsboliger

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Salgs- og Udviklingsdirektør (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up