Loading...

Etageboliger

Etageboliger var de første boliger, som JCN Bolig opførte. 

Historieskrivningen gik fra JCN til JCN Bolig. Fra blandet byggeri til specialistbyggeri med kun boliger BtB. Det første boligprojekt med PKA Pension var så udpræget en succes for både bygherre og JCN Bolig, at det gav troen på, at vi vitterligt kan noget unikt med vores boligspecialisering. Projektet i Skejby har været brugt i et utal  af referencer til øvrige etagebyggerier. Fra Skejby er projekterne blevet rejst i det øvrige Aarhus, Østjylland og Sjælland. Samlet har vi taget ansvaret for opførelsen af mere end 2500 boliger. 

Vi har lært, at vi med etageboliger skal være næsten helt ekstremt præcise med konstruktioner og boligindretninger. Selv den mindste afvigelse eller ikke helt gennemtænke arkitektmæssige placeringer af f.eks. teknikrum, eller isoleringstykkelser, kan betyde meget store beløb i forskel på fremtidige lejeindtægter. JCN Bolig sætter en ære i ikke blot at optimere eget byggeri, men sammen med bygherre også at optimere dennes efterfølgende drifts- og lejeøkonomi.

Sidst men ikke mindst, så er projekter med etageboliger ofte placeret i tæt bymæssig bebyggelse. Derfor er det en stor fordel, at totalentreprenøren har erfaring. Der er mange hensyn at tage, f.eks. hvis kommunen ikke vil have støj i nattetimerne, og politiet ikke vil have kørsel i dagtimerne. Der opstår altid uforudsete udfordringer, der stiller krav til en pragmatisk og løsningsorienteret totalentreprenør.


keyboard_arrow_up