Loading...

Etageboliger

JCN Bolig er specialister i Etageboliger. Etageboliger er kernekompetencen hos JCN Bolig og her har vi den længste historik og fleste referencer.

Som specialister i Etageboliger er vi en strategisk stærk specialiseret ejerledet virksomhed, som ikke er bange for at gå nye veje.

JCN Bolig opfører etageboligprojekter til professionelle investorer, pensionskasser og ejendomsudviklere som ønsker et sikkert produkt i et trygt byggeforløb – og hvor JCN Bolig tager ansvaret for hele matriklen. 

JCN Bolig har mange referencer i Østjylland og Storkøbenhavn, flotte projekter skabt af store arkitekter. Etagebyggerierne er centralt placeret i store byer med begrænset plads, så skal vi være dygtig til at bygge …

“Gennemtænkt og bæredygtigt byggeri med en forfinet logistik”.

Et solidt dagligt håndværk skaber en velrenommeret virksomhed. Det lange seje træk. Det er nu blevet til mere end 6000 boliger på landsplan.

Som specialisten på boliger og specielt på etageboliger er det drømmen at gøre en forskel i branchen. Vi har én person, som er tovholder overfor kunden fra start til slut, men derimellem er der grupper af forskellige specialister indover alle projekter. Der er et professionelt salgsteam som binder projekterne sammen med den specialiserede kalkulationsafdeling på 15 medarbejdere. Herefter hjælper projekteringsspecialisterne projekterne frem mod 1. spadestik, så de projekteres efter JCN Bolig standarderne, herunder f.eks. standardiserede konstruktionsdetaljer, inden projektet overgår til projektledelsen.

Hos JCN Bolig tror vi ikke på, at én medarbejder er dygtigst til alt. Derfor har vi sat de dygtigste til hver proces sammen i en kæde. På den måde adskiller vi os i branchen. Drømmen om gøre det bedre – ved at gøre det anderledes og gøre en forskel.

I top på etagebygger

Med udgangspunkt i faste rutiner, skabeloner og optimerede dedikerede processer udskiller JCN Bolig sig i branchen. Referencerne tæller nu mange hundrede etageboliger, som vi har opført som totalentreprenør eller hovedentreprenør. Solid erfaring fra de sværeste byggefelter med begrænset plads. Vi er med andre ord blevet eksperter på komplekst byggeri og forfinet logistik. Det har resulteret i, at JCN Bolig helt aktuelt har Danmarks 5. største ordrebeholdning på boliger. 

JCN Bolig har solid erfaring med at levere etageboligprojekter på ”pensionskasseniveau”, og er en af Danmarks eneste 100% dedikerede totalentreprenører på boligbyggeri BtB.

Vores etagebolig referencer herunder er delt op i familieboliger, almene nyttige boliger og ungdomsboliger.


Familieboliger

Almene nyttige boliger

Ungdomsboliger

Renovering

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up