Loading...

164 boliger i Åbyen

Et bynært boligområde, der er under hastig udvikling til et frodigt og levende bykvarter. 

Opførelse af 4 blokke som "trappehuse" på 4-8 etager omfattende i alt 13.000 bruttoetagemeter plus parkeringskælder til 115 biler.

Projektet er udviklet af JCN Bolig sammen med Årstiderne Arkitekter og Midtconsult og opføres i totalentreprise for Innovator i samarbejde med Nrep.

Facaderne er holdt i en lys, grålig tegl, som omslutter en mørk teglkube. Den mørke tegl fremtræder i et mønster, der understreger den mørke flades tyngde i kontrast til de lysere flader. Der er store altaner med glasværn og fladt tag med tagterrasser. Lejlighederne er 57 til 112 kvadratmeter, udført i kvalitetsmaterialer og inventar. 

Se filmen om Lokesvej herunder ...

Download reference blad for Lokesvej her: KLIK HER!


Regnvandsbassiner

Grønne fællesrum

Parkeringskælder

Fakta om projektet

Adresse: Lokesvej 9, 8230 Åbyhøj
Udført: 2016-2017
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Innovator & Nrep
Antal boliger: 164
Antal kvm: 13.300
Ingeniør: Midtconsult
Arkitekt: Årstiderne arkitekter
Adresse: Lokesvej 9, 8230 Åbyhøj
Udført: 2016-2017
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Innovator & Nrep
Antal boliger: 164
Antal kvm: 13.300
Ingeniør: Midtconsult
Arkitekt: Årstiderne arkitekter

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up