Loading...

Orienten

JCN Bolig viderefører Orienten sammen med Boligselskabet Domea København og kurator på videreførelse af det konkursramte projekt Orienten på Københavns Nordhavn.

107 almene boliger, heraf 9 ungdomsboliger, 24 serviceboliger samt erhvervslokaler, som bl.a. kommer til at huse en café, en restaurant samt en børneinstitution. Byggeriet skal opføres efter DGNB standarderne.

Regnbuevænget

Ungdomsboliger opføres på Regnbuevænget i Skanderborg for Skanderborg Andelsboligforening. Der bygges i alt 1.204 kvm. fordelt på 30 boliger mellem 31 og 43 kvm. 

Gellerup B7

JCN Bolig vinder endnu et projekt i Gellerup. Vi har sammen med PKA Pension udviklet projektet, hvor der skal bygges 190 blandende boliger samt moderniseres 115 boliger.

Læs mere

Ovenvande, Skanderborg

Opførelse af 108 boliger på i alt 13.540 kvadratmeter. Projektet er opdelt i to etaper på henholdsvis 45 og 63 boliger.

Lupinhaven, Næstved

JCN Boligs første ordre på Sjælland, der består af 3.800 kvm. blandede ungdoms- og familieboliger for boligselskabet Trollebo/Domea i Næstved

JCN Bolig skal opføre ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg for Boligkontoret Århus

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Læs mere

keyboard_arrow_up