Loading...

Totalentreprenør med meget stor erfaring

Hos JCN Bolig har vi mange års erfaring som totalentreprenør, hvor vi påtager os ansvaret for alle aspekter af et byggeprojekt. Når vi varetager en totalentreprise, kan du som samarbejdspartner forvente meget høj faglighed og dedikation, så resultatet og samarbejdet bliver så godt som overhovedet mulig.

Læs hvad vores kunder siger om os

150

Specialiserede medarbejdere

+7000

Boliger 

223

Lærlinge udlært

AAA

Kredit rating

Hvad er en totalentreprise?

En entreprise er helt kort den aftale, der indgås mellem to parter om eksempelvis opførelse af et byggeri til en aftalt pris.

Når en entreprise varetages som en totalentreprise, står en totalentreprenør som os for både den indledende planlægning af projektet såvel som selve håndteringen og udførelsen af opgaven. Oftest i samarbejde med en række underentreprenører, så det sikres, at de forskellige opgaver udføres af de bedste folk til jobbet til de bedste priser.

Når vi varetager totalentrepriser, samarbejder vi kun med dygtige og pålidelige underentreprenører, som vi oftest har et længerevarende og godt samarbejde med.

JCN Bolig som totalentreprenør

Vi har meget stor erfaring som totalentreprenør og har varetaget store byggeprojekter i hele landet for en lang række kunder, som ofte vender tilbage igen og igen. Vi gør en dyd ud af det gode samarbejde og er altid fuldstændig transperante i både tilbudsgivning, prissætning og den løbende dialog med kunden.

Totalentreprenør med styr på pris og tidsrammen

Vi ved, at det er af største nødvendighed, at den aftalte tidsplan og pris for et større byggeprojekt holdes. Derfor arbejder vi altid med en meget stram tidsstyring på vores projekter, så vi altid er på eller foran tidsplanen, ligesom vi sikrer, at den aftalte pris i entreprisen holdes.

Vi tror på gennemsigtighed og løbende sparring

Det er en stor beslutning at vælge totalentreprenør til et stort byggeprojekt. Derfor stiller vi os altid til rådighed for udvidet sparring, før enhver entreprise indgås, og vi lægger gerne mange timer i at få udformet en aftale, så den tager højde for alle jeres ønsker til det endeligt resultat, processen og prisen.

På samme vis er vi altid til rådighed under et igangværende byggeprojekt, og I har faste kontaktpersoner hos os, som sikrer, at projektet forløber planlagt og tilbyder fuld gennemsigtighed i dialogen med jer, så I altid ved, hvordan projektet forløber. Vi er også fleksible i opgaveløsningen undervejs, hvis jeres ønsker og planer tilpasses.

Udvalgte totalentrepriser varetaget af JCN Bolig

Vi har bygget projekter for

Få en uforpligtende snak

Hvis du gerne vil høre nærmere om vores muligheder for at hjælpe dig, er du velkommen til at skrive til os med kontaktformularen her, så ringer vi dig op snarest muligt.

Vi tilbyder også indledende sparring på dit byggeprojekt, så du er også velkommen til at kontakte os, hvis du endnu ikke er helt klar over dine præcise ønsker og behov. Så hjælper vi dig i den rigtige retning.

Bliv ringet op

Totalentreprenør med styr på hele processen

JCN Bolig er en af landets største totalentreprenører og samarbejder løbende med nogle af landets største pensionsselskaber og ejendomsudviklere om store byggeprojekter i hele landet.

Med afsæt i vores mere end 125 år som en stor aktør i byggebranchen kender vi alle aspekter af en totalentreprise i detaljen.

Uanset jeres projekts type og art.

Vi er en stabil og veldrevet virksomhed med høj medarbejder- og kundetilfredshed, og vi driver vores forretning ud fra idealet om altid at opføre os ordentligt overfor alle samarbejdspartnere i et projekt. Vi driver vores projekter frem med kompetence og flid i samarbejde med de involverede interessenter. Vi går i den grad op i vores projekter og gør os umage. Det kommer du også til at mærke, hvis du indleder et samarbejde med os.

Vi varetager din totalentreprise med største omhu

Hvad adskiller en totalentreprise fra en hovedentreprise, tænker du måske.

En totalentreprise er kendetegnet ved, at totalentreprenøren har det samlede rådgivende ansvar over hele byggeprojektet. Det er således os som totalentreprenør, der har overblikket over hele byggeprocessen og styrer alle involverede parter, der måtte være koblet på projektet og sørger for, at alt bliver klar på den rigtige måde og til den aftalte tid.

Hovedentrepriser adskiller sig fra totalentrepriser ved, at det her er bygherren selv, som står for projekteringen - altså planlægningen - af byggeprojektet. Ofte handler valget af entrepriseform således om, i hvor høj grad bygherre selv ønsker at være involveret i selve byggeprocessen. Vi udfører langt de fleste opgaver som totalentreprenør og har stor erfaring i at drive et projekt hele vejen fra den indledende planlægning i samråd med bygherre til den endelige overdragelse af projektet

Totalentreprenør i København og på Sjælland

Vi har i mange år udført en lang række totalentrepriser i København og på Sjælland. Se et udvalg af vores igangværende og udførte totalentrepriser på Sjælland her.

 

Som vores byggeprojekter viser, samarbejder vi med mange forskellige typer af parter i projekterne. Hvis du repræsenterer en ejendomsudvikler, en boligforening, en pensionskasse eller en anden aktør med det stort projekt i støbeskeen, kan vi hurtigt hjælpe dig med at afklare, om vi er den rette entreprenør i København for dig at samarbejde med. Hvis du har en entreprise i København, som du leder efter en proaktiv samarbejdspartner til, er du således velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan også hjælpe med din totalentreprise i Nordsjælland, din totalentreprise i København eller din totalentreprise på Sjælland i øvrigt, hvor vi også har flere referencer at trække på.

Så hvis du leder efter en totalentreprenør på Sjælland, en totalentreprenør i Nordsjælland eller en totalentreprenør i Københanv, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig.

Du finder vores kontor på Sjælland på Stationsparken 25 i Glostrup.

Totalentreprenør i Jylland

JCN Bolig er en af de største totalentreprenører i Århus og resten af Jylland, hvor vi igennem mange år har opført en række store byggerier. Hvis du leder efter en totalentreprenør i Århus, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du er også velkommen til at komme forbi vores Århus-kontor beliggende på Rymarken 2 i Århus V. Vi kan desuden hjælpe dig med din totalentreprise i Aalborg også.

Se et udvalg af vores totalentrepriser i Jylland her.

Kontakt os

Er du på udkig efter en totalentreprenør til dit byggeri? Vi har kompetencerne til at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up