Loading...

Kulturtorvet, Allerød

102 familieboliger i Allerød.

JCN Bolig opfører Kulturtorvet i Allerød med AkademikerPension som bygherre og Kuben Management som bygherrerådgiver. Totalentreprisen omfatter det samlede projekt ”Kulturtorvet” i Allerød som består af etablering af de tre bygninger Teaterhuset, Biografboligerne og Bibliotekshusene. Projektet har en meget høj bæredygtighedsprofil, og vi regner med maksimalt at udlede 8 kg CO2. Projektet integreres med kravene fra DGNB Guld.
 
Teaterhuset består af en 6.487 m2 karrébygning i 4 etager, hvor tagetagen er tilbagetrukket, hvilket skaber en række attraktive tagterrasser. Arealet fordeler sig med ca. 800 m2 offentlige lokaler og 60 boliger. Herudover er der ca. 2.685 m2 uopvarmet parkeringskælder m.v.
 
Biografboligerne er en 1.977 m2 bygningen, på fire etager med 27 boliger. Bygningen er bl.a. kendetegnet ved et markant shedtag.
 
Bibliotekshusene er en 1.625 m2 bygning i 3 etager, fordelt med 6 boliger i stueplan og 9 stk. rækkehuse på første og anden etage i 2 plan samt 200 m2 cafe (Grey Box). Bygningen er i alt 1.425 m2. Bibliotekshusene har også shedtag.
 
Samlet består Kulturtovet af 10.090 m2 med 102 boliger og 2.685 m2 kælder med tilhørende befæstede og ubefæstede udenomsarealer.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Allerød bymidte, Allerød
Udført: 1.5.2024-1.9.2026
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  AkademikerPension
Antal boliger: 102
Antal kvm: 10.090
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: PplusP/Urban Power
Ingeniør: Norconsult/Eccolab
Adresse: Allerød bymidte, Allerød
Udført: 1.5.2024-1.9.2026
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: AkademikerPension
Boliger: 102
Antal kvm: 10.090
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: PplusP/Urban Power
Ingeniør: Norconsult/Eccolab

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up