Loading...

Lille Nyhavn, Skanderborg

Projektet i Skanderborg består af luksuriøse lejligheder, restauranter og caféer i et byggeri inspireret af Nyhavn i København.

Vi har i Skanderborg et grundareal mellem den gamle bebyggelse på Adelgade i det centrale midtby og ned til Skanderborg Sø på ca. 6.000 m2. På dette areal vil Lille Nyhavn blive bygget, med 2 store stenbelagte torvearealer mellem bygningerne og en bro langs søen. 

Byggestilen er efter den tunge Pakhusstil, hvor murstensfacader er pudset (mange forskellige farver) og vinduer er Dannebrog og med store fyldningsdøre i facaderne. Taget er sadeltag med vingetegl. En stor del af terrasserne er bygget ind i bygningen med markante søjler. Værn, lamper og bænke er sortmalet jern, som er tilpasset stilen.
 
Der vil blive 72 boliger i størrelsen 100 til 200 m2. I stuetagen er det planlagt 2.000 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter. Under byggeriet kommer der 4.000 m2 P-kælder med plads til 120 biler + 5 MC + 160 cykel-pladser. Hele byggeplatformen vil blive omkranset af spuns. Mod vandsiden vil der blive nedpresset ca. 120 m. stålspuns og mod land / byggeriet vil der blive boret ca. 200 m. sekant-pæle. Forventet byggeopstart er i begyndelsen af foråret 2021.

Download reference blad for Ovenvande her: KLIK HER!


P-kælder

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Adelgade 116 – 132, Skanderborg
Udført: 1.3.2021-15.2.2023
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre:  Lars Kromann
Antal boliger: 72
Antal kvm: 15.220 m2+kælder
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Arkitekt: Ole Hassager Pedersen
P+P arkitekter
Adresse: Adelgade 116 – 132, Skanderborg
Udført: 1.3.2021-15.2.2023
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre: Lars Kromann
Antal boliger: 72
Antal kvm: 15.220 m2+kælder
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør
Arkitekt: Ole Hassager Pedersen
P+P arkitekter

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up