Loading...

Nordhavnen, Umeus Studieboliger

Projektet omfatter opførelse af 277 studieboliger, 14 fælleskøkkener og fællesområder med foyer, projektrum, læsesal, fitness, vaskeri og café – i alt 8.300 m2.

Projektet er et såkaldt Umeus Studiebolig koncept, udviklet i et samarbejde mellem Henning Larsen Architects og NREP. Projektet er placeret centralt i det nye byudviklingsområde ”Nordhavnen” i København, i direkte nærhed til indkøbscenter, biografcenter og Metrostation.
 
Projektet opføres i en kombination af betonelementer og lette elementer. Udvendigt er facaderne beklædt med profilerede aluplader, og ud for fælleskøkkenerne er der monteret altanplader, alt i brunannodiseret aluminium. Bygningens base er over alt opmurret, således at den samlede bygning fremstår med træk fra de traditionelle brokvarterer.
 
JCN Bolig har deltaget i udviklingen af projektet fra de første skitser, og har derved været med til at sikre, at projektet kunne opføres inden for den aftalte anlægssum.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Helsinkigade, Nordhavnen
Udført: 16.12.2019-15.11.2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre:  NREP
Antal boliger: 277
Antal kvm: 8447
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør
Adresse: Helsinkigade, Nordhavnen
Udført: 16.12.2019-15.11.2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre: NREP
Antal boliger: 277
Antal kvm: 8447
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up