Loading...

Møllehøj, Herning

JCN Bolig opfører 42 lejligheder på Møllehøj i det centrale Herning, der alle vil fremstå i høj kvalitet.

Bygherre Bjarne Jørgensen har personligt lagt rigtig mange kræfter i at skabe det perfekte projekt. Alt fra den rette gulvbelægning til ventilationsanlæg er detaljeret blevet undersøgt for at skabe gode boliger for de kommende beboere. 

Det er vigtigt at kende lejernes ønsker og hvad de vægter højt, når vi har med et byggeri at gøre, der ligger så centralt og synligt som Møllehøj. Det har givet plads til nytænkning og nyskabelser i byggeriet, som f.eks. at man har givet de kommende lejere mulighed for at deltage i indretningen ved at gøre flere skillevægge i flere rum flytbare. Så kan man fleksibelt indrette sig som man har lyst eller også fjerne nogle skillevæggene helt.

Første spadestik fandt sted ca. 1. april 2020 og herefter vil der gå et år inden byggeriet er indflytningsklart. Allerede efter sommerferien vil det dog være muligt at komme ind i prøvelejligheder og se, hvordan de færdige boliger ser ud.

Download reference blad for Møllehøj her: KLIK HER!


P-pladser

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Møllehøj, Herning
Udført: 01.04.2020-01.04.2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre:  Bjarne Jørgensen
Boliger: 42
Antal kvm: 3976
Ingeniør:    Viborg Ingeniørerne
Arkitekt: Nordkonsult
Adresse: Møllehøj, Herning
Udført: 01.04.2020-01.04.2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre: Bjarne Jørgensen
Antal boliger: 42
Antal kvm: 3976
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Arkitekt: Nordkonsult
   

“Vi søgte en entreprenør der har en vist ballast, en der kan bevise at de kan bygge men også har styr på tallene. Det fandt vi i JCN Bolig”

“Som slutinvestor er det vigtig at have tillid til dem der skal bygge for os”

Bjarne Jørgensen,
BBB Ejendomme

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up