Loading...

Nordlandet, Risskov

Etageboliger og rækkehuse

Projektet omfatter 74 boliger på i alt 5.760 m2

Projektet opføres som en kombination af 2. 3 og 4 etagers blokke og punkthuse, samt 2 etagers rækkehuse. Bygningerne opføres med bærende vægge i betonelementer, og ikke bærende dele som lette konstruktioner. Facader fremstår som en kombination af teglsten og naturskifer. Under bebyggelsen etableres kælder til parkering, depotrum og cykelparkering. Tagkonstruktioner er dels fladt tag, dels skråt tag med ensidig hældning. Alt beklædt med tagpap.

Projektet er en del af et større omdannelsesprojekt, hvor et erhvervsområde konverteres i til nye boliger. Projektet er placeret i den nordlige del af Risskov, tæt på letbanestop.

Download reference blad for Nordlandet her: KLIK HER!


Parkeringskælder

Gårdhavemiljøer

Tæt på Letbane

Fakta om projektet

Adresse: Nordlandsvej, Risskov
Udført: 2018-2020
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre:

Ejendomsselskabet Nordlandet ApS; Greenliving

Antal boliger: 74
Antal kvm: 5.760
Ingeniør: MOE
Arkitekt: PSL Arkitekter 
Adresse: Nordlandsvej, Risskov
Udført: 2018-2020
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Ejendomsselskabet Nordlandet ApS; Greenliving
Antal boliger: 74
Antal kvm: 5760
Ingeniør: MOE
Arkitekt: PSL Arkitekter

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør, der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up