Loading...

Bellishøj, Rødovere

JCN Bolig skal bygge 87 eksklusive boliger i Rødovre, bygget som etagebyggeri i op til 5 plan fordel på 8.811 kvm.

JCN Bolig har opført 87 eksklusive boliger i Rødovre, bygget som etagebyggeri i op til 6 plan fordelt på 8.424 kvm. Kontrakten er indgået med Thomas Bloch fra AEP. 

Der er tænkt 4 forskellige mursten ind i projektet, som gengives opgangsvis i de tilbagetrukne felter mellem niveauspringene i boligblokkene. Der er ofret ekstra på inventar og altaner, og projektet fremstår derved i en meget høj kvalitet. Bay Arch er arkitekt og ingeniør er Ingeniørgruppen Vestjylland.

Tidligere lå der på grunden en gammel tandhjulsfabrik som bygherre selv stod for at rykke ned. En del af den gamle beton er genanvendt som bund til at anlægge veje på projektet. Bygherre har arbejdet tæt sammen med os i hele processen frem til kontraktunderskrivelse og vi har haft en meget konstruktiv dialog. Det udmøntede sig f.eks. i ønsker om nogle mere eksklusive altaner end dem arkitekten havde forslået og som var prissat, bl.a. fordi hele byggeriet med penthouse lejlighederne og tagteresser skulle op i et højt kvalitetsniveau. I starten af projektudviklingen havde byghere en atale med en entreprenør på Bellishøj, men da de ikke følte sig trygge, forslog arkitekten at man skulle tage kontakt til JCN Bolig.

Udover boligerne opføres der ca. 2.500 kvm. P-kælder under byggeriet samt 1.000 kvm. opvarmet depotrum og 364 kvm. erhvervslejemål.

Download reference blad for Bellishøj her: KLIK HER!


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Egegårdsvej 60, Rødovere
Udført: 6.9.2021 - 1.7.2023
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre:  Alternative Equity Partners
Antal boliger: 87
Antal kvm: 8811
Certificering: DGNB Sølv
Arkitekt: Bay Arch
Ingeniør: Ingeniørgruppen Vestjylland
Adresse: Egegårdsvej 60, Rødovere
Udført: 6.9.2021 - 1.7.2023
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre: Alternative Equity Partners
Antal boliger: 87
Antal kvm: 8811+p-kælder
Certificering: DGNB Sølv
Arkitekt: Bay Arch
Ingeniør: Ingeniørgruppen Vestjylland

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up