Loading...

Risskov Brynet

Risskov Brynet består af tre ens boligenklaver, som hver består af 4 rækkehuse i to plan og 9 lejligheder omkring en fælles opgang. I alt 48 boliger. 

Risskov Brynet består af tre ens bygningsvolumener, som hver især består af 16 lejligheder omkring en fælles opgang, i alt 48 boliger. Bygningerne er placeret på en skrånende grund med grønne kiler imellem. Adgangen til bebyggelsen sker via den fælles opgang der er placeret med adgang gennem det overdækkede parkeringsareal.

Hele bebyggelsen fremstår i tegl med et enkelt og moderne udtryk. Parkeringsarealet fremstår med vægge i beton så skalaen nedbrydes. Dette er sammen med huller i murværk ind til parkeringskælderen, med til at bearbejde den nederste del af facaden, så den fremstår smuk og inviterende.

Den øverste etage på bebyggelserne trækkes tilbage fra de underliggende facader. Derved brydes skalaen yderligere mod vejen, hvor penthouseetagen kun vil være synlig i meget begrænset omfang. 

Facadernes enkle og moderne udtryk understreges af balusterværns altaner og vinduespartier med integrerede skodder. Bebyggelsen er udført med sedumtag på de dele af taget, der ikke er udnyttet til tagterrasse.

Risskov Brynet er certificeret med DGNB Guld.

Download reference blad for Risskove Brynet her: KLIK HER!


P-kælder

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Vindrosen, 8240 Risskov
Udført: 1.1.2021 - 1.5.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre:  BRYG K/S c/o Domis & NREP
Antal boliger: 48 + kælder
Antal kvm: 4.597
Ingeniør: LB Consult
Arkitekt: Arkitema Architects A/S
Adresse: Vindrosen, 8240 Risskov
Udført: 1.1.2021 - 1.5.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre: BRYG K/S c/o Domis & NREP
Antal boliger: 48 + kælder
Antal kvm: 4.597
Ingeniør: LB Consult
Arkitekt: Arkitema Architects A/S

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up