Loading...

Karrebyen, Åbyen

Projektet omfatter opførelse af 62 familieboliger i 7 blokke i 4 etager.

JCN Bolig skal opføre 62 familieboliger i etagebyggeri med kælder. Projektet omfatter i alt 5.300 bruttoetagemeter. Der er en række forskydninger og spring i facaderne, så byggeriet får et flot og dynamisk udtryk. 

Projektet er udviklet af JCN Bolig sammen med arkitekterne Luplau Poulsen og SWECO som ingeniør. Boligerne opføres i totalentreprise for Åbycity holding.

Byggeriet fremstår med facader i ophængt tegl med træaluvinduer, store altaner med farvet værn og fladt tag med enkelte tagterrasser. Lelighederne varierer fra 54 m2 til 128 m2 kvadratmeter, udført i kvalitetsmaterialer og -inventar.

Opgaven er en del af det samlede Åbyen-projekt, opført på den tidligere fragtmandscentral hvor JCN Bolig opfører ialt 830 boliger.

Download reference blad for Karrébyen-Privat her: KLIK HER!


P-kælder

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Søren Frichs Vej, Åbyhøj
Udført: 1.9.2019-1.6.2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Betonentreprisen
Bygherre:  Åbycity
Antal boliger: 62
Antal kvm: 5300
Ingeniør: SWECO
Arkitekt: Luplau Poulsen
Adresse: Søren Frichs Vej, Åbyhøj
Udført: 1.9.2019-1.6.2021
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Betonentreprisen
Bygherre: Åbycity
Antal boliger: 62
Antal kvm: 5300
Ingeniør: SWECO
Arkitekt: Luplau Poulsen

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up