Loading...

Trille Lucassens Gade, Aarhus

Projektet omfatter opførelse af 124 familieboliger og 44 rækkehuse i Gellerupparken, Aarhus.

Trille Lucassens Gade er et stort projekt med skærpede krav til bæredygtighed og C02-aftryk. Tilbage i 2017 vandt JCN Bolig udbuddet af 2 renoveringsopgaver på de to blokke B4 og B7 i Gellerupparken. B4 omfattede bl.a. etablering af ”Den Gyldne Port”, der i dag udgør porten til Gellerup. Sammen med udbuddet af B7 vandt JCN Bolig også retten til at opføre projektet Trille Lucassens Gade ved at byde ind med et flot projekt i samarbejde med PKA Pension.  
 
I november 2022 gav JCN Bolig håndslag med PKA Pension på det flotte projekt på Trille Lucassens Gade. Projektet er siden blevet tilpasset, så det lever op til retningslinjerne i den nye lokalplan, som tager udgangspunkt i helhedsplanen for Gellerupparken. Vi har også fået de sidste ønsker på plads med PKA Pension, Brabrand Boligforening samt Aarhus Kommune, så vi kunne komme i mål med projektet og præmisserne for grundsalget, der fulgte med. 
 
Projektet omfatter opførelse af 124 boliger på i alt 13.840 m2 fordelt på 124 etageboliger og 44 rækkehuse. De sidste 14 rækkehuse er en option på 1.611 m2.
 
Projektet er en kombination af etageboliger og rækkehuse. For rækkehusene er det værd at lægge mærke til, at halvdelen skal udføres som et pilotprojekt, som skal overholde særlig stramme bæredygtighedskrav til CO2-aftryk på maksimalt 7,32 CO2-aftryk pr. m2 pr. år Hele projektet på Trille Lucassens Gade skal derudover certificeres med DGNB Guld.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Gellerupparken, Aarhus N.
Udført: 1.1.2024-1.3.2026
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  PKA Pension
Antal boliger: 168
Antal kvm: 15.451
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Luplau Poulsen
Ingeniør: Artelia og Niras 
Adresse: Gellerupparken, Aarhus N.
Udført: 1.1.2024-1.3.2026
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: PKA Pension
Boliger: 168
Antal kvm: 15.451
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Luplau Poulsen
Ingeniør: Artelia og Niras 

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up