Loading...

Englund, Herlev

Englund i Herlev er et projekt bestående af 98 familie-boliger og 30 seniorboliger.

Exceptionelle omstændigheder og et effektivt samarbejde mellem kommunen, bygherre Thomas Bloch-Heby fra Alternative Equity Partners og JCN Bolig har skabt et nyt byggeprojekt på 121 boliger i hjertet af Herlev.

Bygherre Thomas Bloch-Heby har været meget overrasket over processen fra han i februar i 2021 fik præsenteret projektet, til han lukkede grundkøbet og skrev under på entreprisekontrakten. Der gik 6 uger. Overraskende var også, at JCN Bolig så hurtigt var klar til at gå i jorden, og at bygherre oplevede et fantastisk hurtigt forløb med kommunen, der indenfor kort tid behandlede sagen og gav byggetilladelse. “Det er vore investorer meget taknemmelige for”, udtaler Thomas Bloch, hvor han kunne se tilbage på et forløb i en byggesag, han ikke havde oplevet før.

Rejsen har bl.a. været nem, fordi JCN Bolig i hele kalkulations- og projekteringsforløbet har kørt med en åben bog i al økonomi. Det har f.eks. gjort det nemt at forklare, hvorfor der er taget nogle dyre beslutninger, der fordyrer det samlede projektet - men også hvordan vi har kunnet optimere og finde besparelser i projektet. Det har gjort, at vi arbejdet med en fælles model i et godt samarbejde, hvor tryghed og tidsplaner har kørt hånd i hånd med økonomien.

Englund i Herlev er et projekt bestående af 100 lejligheder og 21 rækkehuse på i alt 10.977 kvm fordelt på 5 blokke samt P-kælder. Bebyggelsens facader er opført i en varm, lys gul teglsten. Vinduer og udvendige døre er i en mørk/sort-malet overflade, der markerer åbningerne i facaden. Altanerne er underspillet på facaden, og står i en rå galvaniseret overflade. 

Download reference blad for Englund her: KLIK HER!


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Engløbet 22-24, Herlev
Udført: 2021-2023
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre:  Alternative Equity Partners
Antal boliger: 128
Antal kvm: 10.977 m2+kælder
Certificering: DGNB Sølv
Arkitekt: Arkitema Architects 
Ingeniør: LB Consult
Adresse: Engløbet 22-24, Herlev
Udført: 2021-2023
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrer/snedker entreprisen
Bygherre: Alternative Equity Partners
Antal boliger: 128
Antal kvm: 10.977 m2+kælder
Certificering: DGNB Sølv
Arkitekt: Arkitema Architects
Ingeniør: LB Consult

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB.

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up