Loading...

Karrebyen, Åbyen Almene boliger

Byggefelt B almen er en karré bestående af 117 almene boliger.

Karréebyen ”Byggefelt B”, som byggeriet hedder, er en karré bestående af 117 almene boliger (ca. 9.800m²). Karréebyen er inspireret af brokvarteret. Karreérnes forarealer vil indrettes forskelligt - afhængigt af den bymæssige sammenhæng. 

Længerne mod Søren Frichs Vej designes med høje stueetager, der kan indrettes til butiksformål eller andet erhverv, eller til boliger. Mod Søren Frichs Vej vil opgangene til boli­gerne placeres mod gaden og der vil være arealer til cykelparkering og bænke.

Den almene del opføres for boligforeningen ”Al2bolig” og består af 117 boliger og 859 m² kælder. Det er en såkaldt ”delegeret bygherremodel” pga. der er tale om offentligt støttet byggeri. Arkitekt er Luplau / Poulsen og ingeniøren er SWECO.
 
At bygge boliger i Aarhus kræver et tæt samarbejde mellem bygherrer, arkitekter, myndigheder og entreprenøren. Hos JCN Bolig ved vi, at det er afgørende, at almene boliger bliver skabt med de bedste bolig– og bo-kvaliteter for både byen og de kommende beboere og at boligerne har så høj standard, at de bidrager til byens positive udvikling. Boliger skal berige omgivelserne, hvor arkitektoniske og kvalitetsmæssige overvejelser indgår fra første færd.

Download reference blad for Karrébyen-Almen her: KLIK HER!


P-kælder

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Søren Frichs Vej, Åbyhøj
Udført: 1.9.2020-1.9.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Betonentreprisen
Bygherre:  Al2Bolig
Antal boliger: 117
Antal kvm: 9800
Ingeniør: SWECO
Arkitekt: Arkitema Architects
Adresse: Søren Frichs Vej, Åbyhøj
Udført: 1.9.2020-1.9.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Betonentreprisen
Bygherre: Al2Bolig
Antal boliger: 117
Antal kvm: 9800
Ingeniør: SWECO
Arkitekt: Arkitema Architects

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up