Loading...

Grønnebro, Hvidovre

Projektet omfatter opførelse af 171 etageboliger og rækkehuse.

Grønnebro består af 171 boliger fordelt på 15.870 kvm og udføres som en fire etagebebyggelse med otte rækkehuse og et højhus. Lejlighederne i etagebebyggelserne er på 66 til 116 kvm, mens rækkehusene har en størrelse på mellem 118 og 126 kvm. Det er et spændende byggeri med stort fokus på både sociale, miljømæssige og økonomisk bæredygtige løsninger, der gør, at de kan certificeres til DGNB Guld. 

Bebyggelsen ligger meget centralt i Hvidovre og bygningerne følger en opskalerende bevægelse fra vest mod øst. Således er bygning B1 en lav 3 etagers bygning og skalaen trappes op via B2 og B3, der begge underdeles og går fra 4-7 etager – til de 15 etager i højhuset / tårnet B4. Overordnet vil den nye bebyggelse ændre hele områdets karakter. Den nye bebyggelse vil med sit karakteristiske ”tårn”, det markante hjørne og sit store grønne ”hjerte” ændre området fra at være et lidt overset villaområde til at blive en moderne, attraktiv ”bydel”.

Bygningerne B1, B2, B3, B7, B8 og B9 opføres som tunge bygninger, med skalmurede facader og bærende vægge og gulve i beton-elementer. Bygning B4 og B5 opføres som sandwich-elementer med teglsten i samme type og farve som øvrige bygninger, dog brugt som teglskaller i sandwich-elementer. Aldi bygningen – B6 opføres som skalmuret grundet lokalplanskrav om store åbninger mod de primære veje og en stor facadehøjde. Bærende bagvægge udføres som betonelementer. Grønnebro er et byggeri med stor fokus på bæredygtighed som skal certificeres med DGNB Guld.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Kløverprisvej, Hvidovre
Udført: 01.04.2023-01.04.2025
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  AKF
Antal boliger: 171
Antal kvm: 15.870
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Mangor & Nagel
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Adresse: Kløverprisvej, Hvidovre
Udført: 01.04.2023-01.04.2025
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: AKF
Boliger: 171
Antal kvm: 15.870
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Mangor & Nagel
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up