Loading...

146 boliger Chr. X Have

Rydning af 3 nedslidte erhvervsejendomme og opførelse af boligkompleks på i alt 146 boliger

JCN Boligs andet byggeri udført i Aarhus for PKA Pension bestod af rydning af tre nedslidte erhvervsejendomme og opførelse af et boligkompleks på i alt 146 boliger.

Et boligprojekt som JCN Bolig har udviklet sammen med Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen. Samlet drejer det sig om 13.900 kvm. samt tilhørende parkeringskælder og udenomsarealer.

Projektet er udarbejdet med tanke på præfabrikeret byggeri samtidig med, at der er tale om kvalitetsbyggeri i en flot arkitektonisk udførelse. Der blev anvendt præfabrikerede badekabiner, altaner, trapper samt betonelementer.

Download reference blad for Chr. X Have her: KLIK HER!


Energiklasse 2015

Grønne fællesrum

Parkeringskælder

Fakta om projektet

Adresse: Engtoften, Viby J
Udført: 2014-2017
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: PKA Pension
Antal boliger: 146
Antal kvm: 13.900
Ingeniør: Midtconsult
Arkitekt: Luplau & Poulsen
Adresse: Gl. Engtoften, Viby J
Udført: 2014-2017
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: PKA Pension
Antal boliger: 146
Antal kvm: 13.900
Ingeniør: Midtconsult
Arkitekt: Luplau & Poulsen


"Med JCN Bolig som samarbejdspartner oplever vi en professionel entreprenør, som leverer projekterne til tiden og i en høj kvalitet. Dette sker igennem et tillidsfuldt samarbejde"

Nikolaj Stampe,
PKA Pension


Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør, der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up