Loading...

Gellerup Blok 4 pilotprojekt

Renovering af den første blok i forbindelse med gennemførelse af Helhedsplanen for Gellerup.

Dermed et markant projekt, hvor de bedste idéer videreføres til de næste blokke.

Projektet omfatter afstivning af den eksisterende blok med stålkonstruktioner. Nedrivning af en opgang og efterfølgende opstilling bærende stålgitterkonstruktion. Herved dannes ”Porten til Gellerup” med 2 nye etager henover den gennemgående nyetablerede bygade.

Etablering af nye indgangspartier i de resterende 4 opgange som dobbelthøje og gennemlyste indgangspartier, alle ført til jorden, således at indgange bliver fra terræn.

Herudover renoveres de resterende 92 lejligheder med nye vinduer, nye vand- og varmeinstallationer samt etablering af ventilationssystem. Samtidig får alle boliger nye badeværelse i form af en færdig badekabine, der monteres vandret fra facaden. Alt i øvrigt udført i respekt for det oprindelige hus, der er en del af Gellerup-bydelen, tegnet af arkitekt Black Petersen og opført for 50 år siden.

Download reference blad for Gellerup B4 her: KLIK HER!


Etablering af grønne områder

Bygade gennem blokken

Genhusning under projektet

Fakta om projektet

Adresse: Gudrunsvej 38-46, Brabrand
Udført: 2017-2018
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Brabrand Boligforening
Antal boliger: 92 renoverede + 9 nye
Antal kvm: 8.888
Ingeniør: MOE Rådgivende Ingeniører
Arkitekt: Vandkunsten & Transform
Adresse: Gudrunsvej 38-46, Brabrand
Udført: 2017-2019
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Brabrand Boligforening
Antal boliger: 92 renoverede + 9 nye
Antal kvm: 8.888
Ingeniør: MOE Rådgivende Ingeniører
Arkitekt: Vandkunsten & Transform

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit renoveringsprojekt? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Adham Baajour

Sektionsdirektør, Etageboliger Øst

smartphone(+45) 54 55 45 36

mailE-mail

Adham Baajour

keyboard_arrow_up