Loading...

Journalisten Ungdomsboliger

Projektet omfatter opførelse af 319 ungdomsboliger på Olof Palmes Allé i Aarhus

Journalisthøjskolen ændres fra at være en lukket undervisningsbygning, til et åbent og inviterende fælleshus for hele bydelen og dens naboer. Idéen er, at bevare og udvikle dele af arkitekturen og kulturarven. 
 
Farver og former definerer bygningen, der består af 319 individuelle boenheder med et samlet kvm areal på 9.700 m2 samt 10 fællesrum med tilhørende altaner, samt motionsrum, depotrum, vaskeri og parkeringskælder på i alt 3.000 m2. Facaderne er inspireret af journalisthøjskolens farve- og materialesammensætning; det farverige indre, den markante geometri og den robuste beton.
 
Den komprimerede studiebolig indholder både køkken, stue, badeværelse, soveniche samt fransk altan. Integreret køkken og fleksibel opbevaring sikrer optimal udnyttelse af den lille bolig. Generelt for området anvendes robuste og taktile materialer, hvorfor projektets facader primært består af beton.

Tagterrasserne indrammes af et bølgende værn, mens ventilationsaftræk, trappetårne, overdækninger og fitnessudstyr, integreres i klare farver og former – ophøjet fra generiske installationer til integrerede objekter.

Download reference blad for Journalisten her: KLIK HER!


Parkeringskælder

Solceller på tagflader

Multibane

Fakta om projektet

Adresse: Olof Palmes Allé, Aarhus
Udført: 01.03.2021-15.12.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Element-, beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  Domis Olof Palmes Allé ApS
Antal boliger: 319
Antal kvm: 9.537 + kælder
Ingeniør: Ingeniør’ne
Arkitekt: Sleth Arkitekter
Adresse: Olof Palmes Allé, Aarhus
Udført: 01.03.2021-15.12.2022
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Element-, beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: Domis Olof Palmes Allé ApS
Antal boliger: 319
Antal kvm: 9.537 + kælder
Ingeniør: Ingeniør’ne
Arkitekt: Sleth Arkitekter

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up