Loading...

111 ungdomsboliger

JCN Bolig opfører ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg

Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til Katrinebjerg - et bæredygtigt hus med attraktive boliger og indbydende fællesskaber for byens studerende.

Boligkontoret Århus’ iøjnefaldende ungdomsboligafdeling ligger sig lige over for Storcenter Nord - på af hjørnet af Paludan-Müllers Vej og Finlandsgade. Det er en yderst attraktiv beliggenhed for studerende, der har by, skov, park, indkøb og studier inden for kort radius. Der bliver i alt 111 ungdomsboliger samt fleksible områder og funktioner ude og inde, der ansporer til samvær mellem beboerne.

Særlig markant bliver de åbne og sydvendte taghaver, der bryder bygningen ned i menneskelig skala ud mod byen og som bliver en levende facade med et udadvendt socialt liv. Taghaverne og øvrige fællesområder vil uundgåeligt trække beboerne ud af deres lille bolig og danne ramme om samvær, studiemiljøer og fællesskaber blandt de studerende. De indre fælleskøkkener ligger nemlig ud til taghaverne og kan åbnes op, så fællesrummet udvider sig ud i det fri. På den måde bliver huset en levende og dynamisk del af bybilledet. 


Bæredygtigt byggeri

Solceller på tagflader

Fællesrum

Fakta om projektet

Adresse: Paludan-Müller Vej Aarhus
Udført: 2018-2019
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre:  Boligkontoret Århus
Antal boliger: 115
Antal kvm: 4360
Entreprisesum: Kr. 58,2 mio
Arkitekt: Rubow Arkitekter og Regnbuen-Kontor Arkitekter
Ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen
Adresse: Gl. Egå, 8250 Egå
Udført: 2014-2015
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Boligforeningen af 10. marts
Antal boliger: 63
Antal kvm: 6.277
Entreprisesum: Kr. 73 mio.
Arkitekt: P + P Arkitekter
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

77 år i byggebranchen

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Kontakt os

Lars Adamsen

Salgs- og Udviklingsdirektør (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up