Loading...

111 ungdomsboliger

JCN Bolig opfører ikonisk bygning ved indgangen til Katrinebjerg. Terrassehuset bliver et nyt vartegn ved den sydlige ankomst til bydelen.

Projektet omfatter opførelse af 111 ungdomsboliger med tilhørende fællesarealer på i alt 4.360 m2

Boligerne ligger på en central placering på Katrinebjerg, med facade med Paludan Müllers Vej og med Storcenter Nord som nærmeste nabo. Huset er et moderne indrettet med ungdomsboliger placeret omkring centralt placerede fælleskøkkener/opholdsarealer.

Byggeriet fremstår som et terrassehus på 4 og 5 etager med facader af teglspån, med sekundære arealer på terrasserne med træbeklædning. I parterreetagen er der etableret cykelparkering samt øvrige fællesfunktioner.

Særlig markant bliver de åbne og sydvendte taghaver, der bryder bygningen ned i menneskelig skala ud mod byen og som bliver en levende facade med et udadvendt socialt liv. Taghaverne og øvrige fællesområder vil uundgåeligt trække beboerne ud af deres lille bolig og danne ramme om samvær, studiemiljøer og fællesskaber blandt de studerende. De indre fælleskøkkener ligger nemlig ud til taghaverne og kan åbnes op, så fællesrummet udvider sig ud i det fri. På den måde bliver huset en levende og dynamisk del af bybilledet. 

Projektet skal certificeres efter DGNB Guld.

Download reference blad for Katrinebjerg her: KLIK HER!


Bæredygtigt byggeri

Solceller på tagflader

Fællesrum

Fakta om projektet

Adresse: Paludan-Müller Vej / Finlandsvej,  Aarhus N
Udført: 2018-2020
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre:  Boligkontoret Århus
Antal boliger: 111
Antal kvm: 4.360
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Rubow Arkitekter 
Ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S
Adresse: Paludan-Müller Vej / Finlandsvej,  Aarhus N.
Udført: 2018-2020
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton, elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Boligkontoret Århus
Antal boliger: 111
Antal kvm: 4360
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Rubow Arkitekter
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up