Loading...

128 ungdomsboliger

Bispehaven blev vundet via en kombination af kompetencer og konkurrencedygtig pris

JCN Bolig vandt udbuddet af dette projektet via en kombination af vores kompetencer og en konkurrencedygtig pris.

Projektet er udarbejdet med tanke på præfabrikeret byggeri, som JCN Bolig derefter har bearbejdet intensivt for at finde frem til den gyldne kombination af præfabrikation og et professionel setup på selve byggepladsen. JCN Bolig kan forene præfabrikation med egenproduktion på en omkostningsmæssig optimal måde.

Bispehaven er en nyskabende måde at tænke ungdomsboliger. I projektet er indarbejdet et stort atrium område udført mellem de 2 fløje. 

Bygherre Østjysk Bolig har efter byggeriet udtalt ”JCN bolig har på dette projekt formået at overholde tidsplanen og det økonomiske aspekt. Udførslen har været professionel, og der er ikke blevet gået på kompromis hverken i løsningerne på pladsen eller i samarbejdet.

Download reference blad for Bispehaven her: KLIK HER!


Tagterrasse med solsenge

Elevator

Atrium område som socialt forum

Fakta om projektet

Adresse: Bispehaven, 8211 Aarhus
Udført: 2013-2014
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre:  Østjysk Bolig
Antal boliger: 128
Antal kvm: 6.666
Ingeniør: Hundsbæk og Henriksen
Arkitekt: Skala Arkitekter
Adresse: Bispehaven, 8211 Aarhus
Udført: 2013-2014
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Elementmontage og tømrerentreprise
Bygherre: Østjysk Bolig
Antal boliger: 128
Antal kvm: 6666
Ingeniør: Hundsbæk og Henriksen
Arkitekt: Skala Arkitekter


"JCN bolig har på dette projekt formået at overholde tidsplanen og det økonomiske aspekt. Udførslen har været professionel, og der er ikke blevet gået på kompromis hverken i løsningerne på pladsen eller i samarbejdet."

Kristian Wind Jensen,
Østjysk Bolig

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up