Loading...

Sydhavnsgade, København

Projektet omfatter opførelse af 333 ungdomsboliger og 17 hotellejligheder på ialt 11.543 m2 + 1.364 m2 kælder.

Sydhavnsgade i København er et DGNB Guld projekt vi har bygget for NPV. NPV er et af Danmarks førende udviklingsselskaber hvor alle byggeprojekter skal leve op til at blive bæredygtigt DGNB-certifceret. 

Student Housing Sydhavnsgade er et spændende og ikke mindst kompliceret projekt, hvor arkitektur og fællesskab er i højsædet. Hovedfacaden er placeret direkte ud til en af det sydlige Københavns helt store trafikårer, Sydhavnsgade. NPV er projektudvikler og kontraktholder, og projektet er videresolgt til en udenlandsk kapitalfond via SF management. Arkitekt er Vandkunsten og ingeniør er AB Clausen. 

Stueetagen udføres med store, transparente glaspartier, som indbyder til åbenhed og fællesskab hvorfor størstedelen af fællesaktiviteter også er koncentreret. Fra 1. sal og op til 7. etage er etagerne disponeret med ungdomsboliger og mindre fællesområder strategisk placeret således alle kommende beboere har let adgang til fællesarealer. Hele tagfladen indrettes i differentierede niveauer som tagterrasse, hvor en stor pergola i hele bygningens længde til dels fungerer som støjværn og zoneopdeling af terrassen.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Sydhavnsgade, København
Udført: 01.05.2022-01.06.2024
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrer entreprisen
Bygherre:  NPV
Antal boliger: 340
Antal kvm: 11.543 + 1.364 kælder
Certificering: Moe rådgivende ingeniør
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør
Adresse: Sydhavnsgade, København
Udført: 01.05.2022-01.06.2024
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrer entreprisen
Bygherre: NPV
Antal boliger: 340
Antal kvm: 11.543 + 1.364 kælder
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Ingeniør: Moe rådgivende ingeniør

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up