Loading...

87 boliger i Skejby

En attraktiv ejendom i et spændende område

Et fyrtårnsprojekt for JCN Bolig, der både markerede indtoget i det østjyske, samt den strategiske satsning på boligbyggeri. Herudover var det starten på et godt samarbejde med PKA Pension som bygherre.

Der er tale om 5 blokke med i alt 87 lejligheder – totalt 8.000 kvm. byggeri. Projektet er i udført med udgangspunkt i ensartede løsninger i alle lejligheder, hvilket har sikret en god tilgang til byggeriet, samt garanti for kvalitet for bygherre. Gennemprøvede løsninger.

Projektet blev udført ud fra JCN Bolig filosofien, at byggeriet senest skal stå færdigt en måned før aflevering for at sikre en god og højkvalitetsaflevering til bygherre. I øvrigt med 2 udstillingslejligheder indarbejdet i tidsplanerne, så bygherren fik en unik fremvisningsmulighed i god tid før aflevering af hele byggeriet.

Download reference blad for Skejby, Oluf Palmes Alle her: KLIK HER!

 


Investering for pensionskasse

Højkvalitetsaflevering før tid

Parkeringspladser

Fakta om projektet

Adresse: Olof Palmes Allé 27, Skejby
Udført: 2012-2015
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton-,  tømrerentreprise
Bygherre: PKA Pension
Antal boliger: 87
Antal kvm: 8.000
Ingeniør: MOE Rådgivende Ingeniører
Arkitekt: Henning Gudnitz
Adresse: Olof Palmes Allé 27, Skejby
Udført: 2012-2015
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: PKA Pension
Antal boliger: 87
Antal kvm: 8000
Ingeniør: MOE Rådgivende Ingeniører
Arkitekt: Henning Gudnitz

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB.

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Vi er også klar til at skabe mest værdi på dit BtB boligbyggeri

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up