Loading...

55 boliger i Hørning

En totalentreprise på opførelsen af 55 tæt/lav boliger i Hørning

Et projekt som er blevet realiseret via et godt samarbejde med bygherre, dennes rådgivere samt JCN Bolig. I forening er vi nået frem til et kvalitetsprojekt, men også et projekt hvor der er tænkt på byggeprocessen for totalentreprenøren.

Arkitekten skabte kontakten mellem bygherre og JCN Bolig. Det skete efter, at arkitekten og JCN Bolig havde deltaget i en prækvalifikationskonkurrence på et andet projekt i Aarhus. Her havde JCN Bolig vist sit værd i form af meget konkurrencedygtige priser.

Boligerne er tegnet som kubistiske bygninger, som ligger som skulpturer i det kommende grønne terræn. Facaderne fremstår som blank mur i gul mursten. Området er kendetegnende ved denne minimalistiske byggestil og rolige veje til både ophold og leg. Arealet foran boligen er anlagt med fliser og carport med redskabsrum og ekstra parkeringsplads.

Boligen har egen privat have med terrasse og på det fælles friareal etableres en naturlegeplads med udfordrende legeredskaber, som også bliver kønne at kigge på. Kvalitetsmaterialer og godt håndværk opleves allerede udefra, hvor facaderne er lavet af gedigne mursten. 

Der er fliser foran boligen, som leder dig tørskoet ind i boligen ligesom terrassen i haven er flisebelagt. Carporten er lavet af træ og er sortbejdset, som står flot sammen med de lyse gule facader på boligerne.

Download reference blad for Østergaardsvej her: KLIK HER!


Energiklasse 2008

Grønne fællesarealer

Carport og ekstra parkeringspladser

Fakta om projektet

Adresse: Østergårdsvej, 8362 Hørning
Udført: 2014-2017
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Tømrerentreprise
Bygherre: Tækker Group
Antal boliger: 55
Antal kvm: 6.711
Entreprisesum: Kr. 60.000.000,-
Arkitekt: Luplau & Poulsen
Ingeniør: Stokvad & Kerstens
Adresse: Østergårdsvej, 8362 Hørning
Udført: 2014-2017
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Tømrerentreprise
Bygherre: Tækker Group
Antal boliger: 55
Antal kvm: 6711
Entreprisesum: Kr. 60.000.000,-
Arkitekt: Luplau & Poulsen
Ingeniør: Stokvad & Kerstens

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit rækkehus byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Michael Ørgaard

‪Sektionsdirektør Rækkehuse

smartphone(+45) 53 80 53 68

mailE-mail

Michael Ørgaard

keyboard_arrow_up